HomeInteresting10 nagyszerű tipp, ami segít a hamis termékek felismerésében!

10 nagyszerű tipp, ami segít a hamis termékek felismerésében!

A telefonok már az életünk szerves részét képezik. Szükségessé váltak a mindennapjaink során, körülbelül annyira, mint az oxigén. Nos, ez nem csak a telefonok, hanem minden olyan eszközre igaz, amit napi szinten használunk, munka, vagy család miatt. Ezért nagyon fontos, hogy meg tudjuk állapítani mivel is van dolgunk, igazi termékekkel vagy replikával. Összeszedtünk néhány olyan tippet, amik segítenek, hogy különbséget tudjunk tenni közöttük.

 

Miért hamis?

Az elektronikus termékek iránti igény napról napra növekszik. Minél több és jobb tulajdonsággal rendelkezik, annál drágább. Ezért néhány kevésbé ismert vállalat megpróbál hamisított termékeket eladni. Nagyon sokan azonban nem tudnak különbséget tenni az igazi és a replika között. De semmi ok az aggodalomra, ezek a tippek segítenek, hogy felismerd a hamis terméket.

Csomagolás

A hamisított termékek gyártói sokszor nem veszik figyelembe a csomagolás minőségét. Az igazi kereskedő, nagy odaadással kezeli a csomagolásokat.
Nézd meg a csomagot, figyeld meg a nyomtatás minőségét, mindenhol olvasható a betűtípusnak kell lennie. A csomagolófólia varrásainak és sarkainak is kifogástalannak kell lennie.

Kicsomagoláskor.

A hamis termékek hasonló dobozban vannak, így csak nagyon kevesen ismerhetik fel. Keresd az idegen nyelvet! Továbbá, ha iPhone-t vásárolsz, győződj meg róla, hogy ne legyen becsomagolva egy zacskó szerű anyagba, ugyanis az iPhone nem érkezik becsomagolva.

Felhasználói kézikönyv

Ez a legfontosabb eszközök közé tartozik, ha meg szeretnéd különböztetni a hamis terméket az eredetitől. A felhasználói kézikönyv mindig annak az országnak a nyelvén íródik, ahol vásárolod.

A termék anyaga

A legnépszerűbb márkák nagy figyelmet szentelnek termékeik minőségére. Ezek a szó szoros értelemben hibátlanok. Keresd meg azt a részt, ami a legfurább a terméken, például az anyagforrasztások, ezek nagyon árulkodó jelek lehetnek.

Betűtípus.

Ez a legérzékenyebb terület, ha meg akarod ismerni a hamis terméket. A különbség nagyon minimális, de egy hamis termék általában egy eltérő betűstílusban és színben jelenik meg. Alaposan vizsgáld meg az eredeti termék logóját.

Töltő.

Ha Európában élsz, EU szabvány szerint forgalmazzák a töltőt. Új vásárlása esetén néz meg alaposan a töltőfejet.
Az igazi töltőn semmilyen fura vagy eltérő szín nem mutatkozik, hamisított termékeknél ez elég gyakori probléma.

Vezetékek.

Ha egy eredeti márka megváltoztatja a csatlakoztató kialakítását, azt előzetesen bejelentik. Nézd meg a kábel stílusát, a mintáját, ne legyen túl erős színű a minta, mert az a hamisítványra jellemző.

Töltő nyílás.

Az eredeti terméknek tapintásra sima a felülete, míg a hamisítványnak nem. A kis részletek mindig elárulják mivel van dolgod.

Kijelző

Nos, ebben a helyzetben a kép önmagáért beszél. Ha nem találod a különbséget, menj fel YouTube-ra, és keresd az „Unbox Therapy” csatornát. Ezzel fontos tippekhez juthatsz hozzá, hogyan ismerheted fel a hamis termékeket.

Most Popular

Recent Comments