HomeInteresting10 nagyon furcsa szolgáltatás, amiért az emberek hajlandóak pénzt kiadni

10 nagyon furcsa szolgáltatás, amiért az emberek hajlandóak pénzt kiadni

Ma már tényleg csak a képzelőerőnk szabhat határt annak, hogy milyen vállalkozást indítunk, ugyanis nagy valószínűséggel – legyen bármilyen őrült -, lesz rá kereslet. Ezt támasztja alá az alábbi 10, rendkívül furcsa, de mégis sikeresen működő szolgáltatás is, amiért az emberek hajlandóak fizetni.

1. Virágcsokor bérlése

Tavaly pattant ki egy orosz üzletember fejéből az az ötlet, hogy mi lenne, ha bérbe adna egy nem mindennapi virágcsokrot néhány fotó erejéig, mindössze 10 percre. Nos, az ötlete bevált és mint kiderült, rendkívüli a kereslet a szolgáltatása iránt.

2. Fotózás egy magánrepülőn

Az ötlet szintén sikeres, aminek a lényege, hogy jó néhány fotót készítenek egy magángépen arról, aki igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Persze, minden úgy néz ki, mintha épp a Maldív-szigetekre utazna, még statisztákat is alkalmaznak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) által megosztott bejegyzés,

 3. Barát-bérlés

Persze, nem igazi barátról van szó, csupán egy másik ember társaságáért fizetnek, hogy az példáu beszélgessen vele, elmenjen vele moziba, vagy éppen alibiül szolgáljon valamihez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Краснодар today (@krd_today) által megosztott bejegyzés,

4. Rokon-bérlés

Az előzőhöz hasonló, de még annál is továbbmegy. Japánban létezik egy cég, ahol különböző színészeket lehet felbérelni, akik eljátsszák, hogy a rokonaid. Kérhetsz anyát, apát, testvért, vagy akár gyereket, unokát is. Nagyon fura, nemde?

5. Segítség annak eldöntésében, hogy hova menj

Létezik egy iPhone alkalmazás, a ‘Crowdmug’, ami segít eldönteni, hogy hova menj, például vacsorázni. A különböző kérdésekre adott válaszok alapján leszűri a helyeket, sőt, megkéri azokat az embereket, akik a helyszínen vannak és szintén használják az alkalmazást, hogy készítsenek egy fotót a helyről. Ezt pedig továbbítja annak, akinek kell a döntésbeli segítség.

6. Fültisztítás

Szintén Japánban létezik olyan szolgáltatás, ami a fültisztításokra szakosodott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ayakamay (@ayakamay) által megosztott bejegyzés,

 7. Kutyaszörfös

Van, ahol igénybe lehet venni olyan szolgáltatást, aminek keretében megtanítják a kutyádat szörfölni.

8. Biciklikormányok, mint trófeák

A skót Regan Appleton állati trófeák helyett biciklikormányokból készíti ezeket a falra helyezhető dísztárgyakat. Bárcsak minden állati trófea helyett ilyen lenne a falakon…

9. Sellő-suli

Észak-Karolinában (Egyesült Államok) létezik egy olyan úszóiskola, ahol azt tanítják, hogy hogyan kell úszni sellőként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitty Hawk Kites Mermaid (@khkmermaid) által megosztott bejegyzés,

10. A randitanár

Szintén az Egyesült Államokban létezik egy olyan szolgáltatás, amit igénybe véve egy szakember fog megtanítani többek közt arra, hogy hogyan érezd jól magad a randevúkon, hogyan közelíts meg valakit, aki tetszik, és még öltözködési tanácsokat is ad. Az alapítója elmondta, hogy ez leginkább a magányos, illetve az olyan emberek számára nagy segítség, akik nem kedvelik a társaságot, de komolyan szeretnének rátalálni a szerelemre.

Most Popular

Recent Comments