HomeCelebrity10 híres ember, akinek a gyerekei manapság nagyon sikeresek!

10 híres ember, akinek a gyerekei manapság nagyon sikeresek!

Az, hogy ki mennyire sikeres az életben, sok mindentől függ. De azt gondolnánk, hogy könnyebb ha egy olyan ember árnyékából lépünk ki, aki már bizonyított a világban. Ám ez nem feltétlenül van így. Hisz majdhogynem elvárás, hogy teljesítse azt amit az őse már megtett. Ebben az összeállításban olyan emberek szerepelnek, akik épp oly sikeresek lettek a nagyvilágban, mint a feljebbvalójuk.

1. Charles Dickens és unokája Harry Lloyd

Harry Lloyd akit a Trónok harcából ismerhettünk meg. Most már azt is tudjuk, hogy a híres viktoriánus korszakíró Charles Dickens unokája.

2. Fyodor Dosztojevszkij és unokája Dmitrij Dosztojevszkij

Dimitri nagyon hasonlít nagyapjára. Ő egy nagyon érdeklődő ember volt. Mindig szeretett egyszerre több dologgal foglalkozni. Ezért azt is elmondhatja, hogy 28 különféle dologgal foglalkozott. Csak, hogy egy párat említsünk volt villanyszerelő, idegenvezető. Jelenleg nyugdíjas.

3. Pablo Picasso és unokája Diana Widmaier Picasso

Diana jogi diplomát szerzett, de hiába, hisz a vér kötelez. Részt vett egy mesterképzésen, és művészettudós lett. Tanácsadóként segíti a gyűjtőket, és kiállításokat szervez. Nagyapjáról egy könyvet is írt.

 

4. Che Guevara és lánya Aleida Guevara

A legfiatalabb lánya, aki gyerekorvosként dolgozik. Főként a gyerekallergiára specializálódott. Aleida aktív társadalmi és politikai életet él. Segíti a fogyatékos gyerekeket és a gyermek menekültek számára is védelmet nyújt.

5. Grace Kelly és unokája Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi üzletasszony, újságíró, filantróp, sportoló, boldog anya és a monacói trón 8. örököse. Nagy természet és fajvédő hírében áll. Segíti a fiatal tehetségeket, ösztöndíjakkal és tanulási lehetőségekkel. Charlotte nagyon hasonlít a híres nagymamájára, és a világ egyik legszebb nőjének tartják.

6. Elvis Presley és unokája Riley Keough

Elvis Presley és Priscilla Presley unokája színésznő lett. Bár szépségének köszönhetően a IMG modellügynökséggel is együttműködött.

Riley Keough (@rileykeough) által megosztott bejegyzés,

7. Charlie Chaplin és unokája Oona Chaplin

Oona Chaplin a Trónok harcában játszott szerepével vált híressé. Mondhatni, hogy az egész családjuk a tévé világában élte életét. Nagyapja híres komikus Charlie Chaplin, édesanyja színésznő, apja pedig operatőr. Hamarosan láthatjuk az Avatar folytatásában.

oonacc (@oonacc) által megosztott bejegyzés,

8. Joseph Brodsky és lánya Anna Sozzani

A Nobel-díjas Joseph Brodsky lánya Anna Sozzani Olaszországban él. Nagyon hasonlít édesapjára, de sajnos ő nem beszél oroszul, és nem is járt az anyaországában. Egy gyönyörű kislány édesanyja.

Anna Brodskaya (@foxsinatra) által megosztott bejegyzés,

9. Ernest Hemingway és unokája Dree Hemingway

A nagylelkű Ernest Hemingway lánya Mariel Hemingway. Az ő lánya pedig Dree, aki több divatcéggel dolgozott már együtt, mint például a Givenchy, Calvin Klein, Gucci és Chanel. 2016-ban az egyik hónapban ő let a Plamate címlaplánya. Ő volt az első aki úgy kapta meg ezt a címet, hogy nem vetkőzött meztelenre.

dree hemingway (@dreelouisehemingway) által megosztott bejegyzés,

10. Eminem és lánya Hailie Scott

Eminem lányánál még nem vagyunk tisztában azzal, hogy mit fog kezdeni az életével. A főiskolán pszichológia szakon végzett. A szépségipar foglalkoztatja, de nem biztos abban, hogy reflektorfényben akarja leélni az életét. Állítása szerint az biztos, hogy nem lép az apja nyomdokaiba, és nem lesz énekes.

Hailie Scott (@hailiescott1) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments