HomeInteresting10 dolog, ami egyáltalán nem tetszik a pasiknak!

10 dolog, ami egyáltalán nem tetszik a pasiknak!

Bizony nagyon sok esetben megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy milyen egy jó nő. Voltaképpen mindenki jó nő, hiszen minden hölgynek van legalább egy olyan tulajdonsága, vagy kívül vagy belül, ami különlegessé teszi őt. A legtöbb férfinek különböző az ízlése, míg egyeseknek a molettebb testalkattal rendelkezők jönnek be, addig másoknak valószínű a lapos, feszes hasú lányok. Ma úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk azt a 10 női dolgot, ami egyáltalán nem tetszik az erősebbik nem képviselőinek egy nőn.

Plasztikázott nők.

Valóban nagyon szép látványt nyújtanak, mikor meglátunk egy ilyen idomokkal rendelkező nőt, de kész, ennyi. Ha a férfiaknak egy lehetőségük van, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem a plasztikázott egyént fogja választani, hanem azt, akinek természetes formái vannak, mindegy, hogy az kisebb vagy nagyobb. A férfiaknak ez jobban kézre áll ezért szeretik jobban.

Pici formás vagy nagy és kerek?

Ma már jobban bejön az erősebbik nemnek a pici és formás hátsó. De nyugalom hölgyek, ez nem azt jelenti, hogy el fognak utasítani, ha nagyobbal áldott meg az ég. A lényeg, hogy ne lógjon és akkor minden rendben.

Van jelentősége a feleslegnek?

Természetesen nincs! A férfiak elmondása alapján, ők sokkal jobban preferálják, ha kedvesükön lehet valamit fogni. Szóval hölgyeim, ha van rajtatok pár kiló plusz, ne essetek kétségbe, el fogtok kelni. A pasiknak többnyire még az sem tűnik fel, ha kicsit nehezebben gomboljátok be a nadrágot.

Vonzóbb a nő, ha szolárium barna?

A legtöbb férfinek egyáltalán nem jön be a szolárium miatti természetellenes barna szín. Szóval ők azokat a hölgyeket részesítik előnyben, akik vagy nem viszik túlzásba a szolit, vagy egyáltalán nem járnak.

Lapos vagy leheletnyi has?

Nincsen semmi probléma a pici pocakkal, mert vannak helyzetek, mikor jobban néz ki, mint egy hat kockából álló hasfal. Jó, nyilvánvalóan ne folyjál ki a saját nadrágodból, de a pici has még nem olyan nagy ördöngösség.

Most Popular

Recent Comments