HomeInteresting10 dolog, ami egyáltalán nem tetszik a pasiknak!

10 dolog, ami egyáltalán nem tetszik a pasiknak!

És mi a helyzet a narancsbőrrel?

Több hölgy is azt gondolja, hogy a férfiak úgysem veszik észre, ha van rajtuk narancsőr, nos némely esetben ez tényleg így is van, ám ha már lötyög a bőr, akkor azt egyből észreveszik. Ha csak egy-két testrészen van néminemű cellulit az nem probléma.

Szép arc vagy jó alak?

Első körben egy hölgy arcát mérik fel a férfiak, ami egyben azt is jelenti, hogy hiába van jó alakod, ha az arcod nem fogja meg a férfit.

Terhességi csíkok.

Nos tény és való, hogy nem túl szép, de ennek ellenére tisztában vannak vele a férfiak, hogy ezt nem szánt szándékkal teremtetted a testedre. Ha hiszed, ha nem őket nem zavarja annyira, mint téged. Persze mindenki jobban örülne, ha nem éktelenkednének a gyönyörű bőrödön, de ezt adta az élet.

Szőrzet?

A legtöbb pasi nem szereti a túl sok szőrt odalent, viszont a teljesen szőrtelen verziónál megoszlanak a vélemények. Többen azt mondják, ha egy kisebb háromszög marad ott az a tuti.

Sportos vagy laza habitusú?

Jobban kedvelik a pasik azokat a hölgyeket, akikkel együtt lehet lógni, és nem csak a konditermen jár a fejük. Persze fontos, hogy odafigyeljenek az alakjukra, de ne mindenáron. A túl izmos lányok számukra ijesztőek. Ha van olyan nő, aki mindkét területen jeleskedik az a legjobb választás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments