HomeInterestingVálaszd ki ebből a 10 pózból, hogyan szoktál ülni és elmondjuk milyen...

Válaszd ki ebből a 10 pózból, hogyan szoktál ülni és elmondjuk milyen személyiség vagy!

Talán már feltűnt, hogy általában az emberek mindig ugyanolyan testhelyzetben ülnek – ahogy az számukra a legkényelmesebb és ahogy a legjobban érzik magukat.
Azt viszont kevesen tudják, hogy ez a testtartás mennyi mindent elárul róluk!
10 gyakori ülőpózt gyűjtöttünk össze, és azt, hogy többnyire milyen jellemre, személyiségre utal az adott testhelyzet.

1. Magabiztos és erős akaratú vagy, aki szinte sosem kételkedik a döntései és cselekedetei helyességében. Szeretsz mindent az irányításod alatt tartani és mindenről tudni. Ugyanakkor megbízható vagy és sosem hagyod cserben azokat, akiknek szüksége van rád.

2. Érzékeny és szimpatikus személy vagy, aki mindig próbál másokkal együtt érezni. Szinte már szabály nálad az, hogy jól meg kell fontolnod a különböző döntéseidet: előtte hosszasan elemzed az adott szituációt, összehasonlítva az előnyöket, hátrányokat és az addigi tapasztalataidat.

3. Ha így szoktál ülni, az azt jelenti, hogy nagyon nyitott és kíváncsi személyiség vagy. Szeretsz új kalandokba belevágni és másokkal ismerkedni. Mi több, egy beszélgetés során könnyen mások kedvébe tudsz férkőzni, hiszen mindig tudod, hogy mikor mit kell mondani.

4. Elsőre közömbösnek és távolságtartónak tűnhetsz mások szemében, de amint jobban megismernek kiderül, hogy kedves, együtt érző és őszinte vagy. Ám ha komoly dolgokról van szó, nagyon precíz, aprólékos és szőrszálhasogató vagy, és nem szeretsz eltérni a tervtől.

5. Erős személyiség vagy, aki gyakran mutatja meg vezetői képességeit. Mindig próbálsz jól informált lenni és szeretsz mindent – és sokszor mindenkit – irányítani. Szeretsz új emberekkel megismerkedni, de párkapcsolatban nagyon féltékeny típus vagy.

6. Szerény és félénk személyiség vagy, aki gyakran van zavarban, leginkább idegenek társaságában. Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy magabiztos, ezért megpróbálod elrejteni az érzéseidet és érzelmeidet mások elöl. E miatt sokan zárkózottnak tartanak.

7. Komoly és erős személyiség vagy. Mindig mindent mélyen átgondolsz, még olyan dolgokat is, amiket mások talán csak egy mosollyal intéznek el. Ezzel ellentétben ilyenkor a te arckifejezéseden a koncentráció és a töprengés mutatkozik meg. Annak ellenére, hogy magabiztos vagy, nem kapkodsz, hogy új embereket ismerj meg.

8. Nagyon kedves, szelíd, érzékeny és jó természetű vagy. Nem hagyod figyelmen kívül mások problémáit, szinte azonnal próbálsz nekik segíteni minden lehetséges módon. Ugyanakkor meglehetősen félénk vagy és gyakran támadnak kétségeid a saját szavaid és döntéseid iránt.

9. Nyilvánvaló vezető típus vagy, aki bátor, magabiztos és ezt világosan meg is mutatja másoknak. Továbbá nagyon összeszedett és gondos vagy, abszolút nem jellemző rád a szórakozottság és szétszórtság. Egyáltalán nem félsz felelősséget vállalni a saját, de még mások tetteiért, döntéseiért sem. A problémák sem ijesztenek meg, hiszen mindig gyorsan találsz rájuk megoldást.

10. Nagyon érzelmes, impulzív, nyitott és kedves vagy. Mindig próbálsz vidám és optimista lenni, amit meg is osztasz másokkal. Azok, akikkel beszélgetsz mindig sok inspirációt és pozitív energiát kapnak tőled, ezért szinte sosem vagy egyedül.

Te melyik helyzetben szoktál ülni? Igaz rád a jellemzés? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments