HomeCelebrityRengeteget nőtt Manker pocakja, amit Kasza Tibi mindenkinek büszkén mutogat!

Rengeteget nőtt Manker pocakja, amit Kasza Tibi mindenkinek büszkén mutogat!

Körülbelül másfél hónappal ezelőtt jelentették be Kasza Tibiék, hogy Manker babát vár, azóta, ahogy az normális is, sokat nőtt a kismama pocakja.

Májusba hatalmas örömhírrel jelentkezett be Kasza Tibi és Manker, ahol egy gyönyörű hangfelvétellel hozták nyilvánosságra a nagy hírt, miszerint Manker szíve alatt egy kis csöppség növöget, szóval hamarosan Kaszáék családja egy harmadik taggal bővül.

Miután bejelentették az örömhírt, egy hétre rá Manker pocakjáról megosztottak egy képet. Most viszont újabb hónap telt el, és egyre több kép kerül nyilvánosságra, mekkora is már az a bizonyos pocak. Ha megnézitek a legfrissebb képüket láthatjátok mekkorát nőtt Manker hasa, amit férje Tibor nagyon is büszkén felvállal, és az egész országnak a csodálatos felesége pocakját mutogatná.

„Gyere kislányom! Apu majd jól elkényeztet, aztán anyu menti majd a menthetőt”
– idézzük Tibit, aki megmosolyogtatta rajongóit ezzel a szöveggel és képpel.

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

„Fantasztikus napról-napra látni, hogy gömbölyödik Manó pocakja. Igyekszem a legkülönösebb gasztronómiai kívánságait is teljesíteni, de hozzáteszem, nem könnyű Budapesten este 11-kor sajtos-tejfölös lángost keríteni” – nyilatkozta Tibi annak idején.

Ha nyomon követitek az életüket, akkor láthatjátok, hogy Manker kettő helyett eszik, és Tibi oda viszi el, ahova csak szeretné. Bármilyen ételről legyen szó előkeríti és bármilyen étterembe is szeretne menni, odaviszi.

KASZA CSALÁD (@manofejek) által megosztott bejegyzés,

Egy ideje az sem titok már, Manker egy kislányt hord a szíve alatt. Kasza Tibi korábban azt is elmondta, közhely, de neki csak az a fontos, egészséges legyen a pici. „Nagyon őszintén mondom, egyáltalán nem foglalkoztatott, hogy kisfiú, vagy kislány lesz a babánk, csak az érdekelt, bármekkora közhely is, hogy egészséges legyen.

De most, hogy kiderült, talán magamnak is bevallhatom, reménykedtem egy gyönyörű kislányban. Már előre tudom, ő lesz életem nagy szerelme, persze Manker mellett.” – Kasza Tibi szavait idézzük, melyet akkor mondott, mikor Andival bejelentették, hogy kislányuk lesz.

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments