HomeInterestingRejtélyes videó látott napvilágot: Szerintetek Jézus ereszkedik le az égből?

Rejtélyes videó látott napvilágot: Szerintetek Jézus ereszkedik le az égből?

Vannak emberek, akik egyszerűen imádják a paranormális jelenségeket, mondhatni ez élteti őket. Ők nem riadnak vissza attól, hogy kísértet járta vagy épp elhagyatott helyekre menjenek be, ahogy attól sem száll inába a bátorságuk, ha a legrémisztőbb horrorfilmeket kell megnézniük. Minden szellemmel, démoni jelenséggel kapcsolatos videót megtekintenek, amik teljesen lekötik a figyelmüket. De mi történne akkor, ha nem szellem, sőt nem is démon látogatná meg a földet, hanem maga isten. Hihetetlennek hangzik nem igaz? Pedig nincs kizárva ennek a lehetősége, ugyanis a minap egy nagyon érdekes felvétel látott napvilágot az interneten. A videót egy mexikói származású férfi töltötte fel a világhálóra, aki a Pablo Morales nevet viseli.

A felvétel naplementekor készült, és egyértelműen látható, hogy valami épp leereszkedik az égből, a kérdés már csak a, hogy mi lehet az. Eleinte a felhők közül és a fák mögül ereszkedett szépen lassan, mindeközben pedig semmilyen plusz mozdulatot nem tesz. Ezt a jelenetet természetesen nemcsak a férfi, hanem annak egész családja is látta.

A férfi felkiáltott, „Ez Jézus Krisztus lenne?” Ezek után édesanyja felé fordul, majd azt mondja neki, hogy „Ez egy férfi, egy férfi”. Miután egyre- egyre lejjebb ereszkedik az ismeretlen alak, egyszer csak eltűnik a házak között, mint a kámfor, mintha soha nem is létezett volna.

Itt van az ominózus felvétel, ahol az egész jelenet látszik. Most már csak az a kérdés, hogy nektek mi a tippetek, mi lehetett ez a rejtélyes árny? Egy UFO, vagy tényleg Jézus?

Akárhogy is az eset nagyon fura és több kérdést is von maga után. Szerintetek van esély rá, hogy csak egy megbuherált videóról van szó?

Most Popular

Recent Comments