HomeBeautifulA párja is elcsodálkozott: tekintetre méltó ez a 300 kilós nő, fogyása...

A párja is elcsodálkozott: tekintetre méltó ez a 300 kilós nő, fogyása után!

Amber Rachdi 24 évesen már több mint 300 kilót nyomott. Az amerikai nő csontjai majdnem összeroppantak a hatalmas testsúlya alatt. Amber elhízásának az oka az volt, hogy rengetegtett evett és nem mozgott semmit. Amber nem volt képes mozogni sem, barátai, családja és párja segítségére szorult. Tudta, hogy így nem élhet tovább és valamit tennie kell. A családja és párja segítségét kérte.

Orvoshoz fordultak, hogy gyomorszűkítést hajtsanak végre. Azonban ekkora testsúlynál ennek a kockázata hatalmas. Amber és barátja nagyon féltek a beavatkozástól.

Ambernek először is 10 kilót kellett leadnia, hogy a műtét egyáltalán szóba jöhessen. Amber ekkor elkezdett egészségesen táplálkozni, és sikerült leadnia 10 kilót.

Ezután már a doktor is jóváhagyta a műtétet. Amber a műtét után 3 hónappal már 40 kilóval volt kevesebb. Amber kitartásának köszönhetően ez a szám 12 hónap után már 65 kg volt. Miután eltávolították Amber-ről a bőrfelesleget, elkezdett még keményebben fogyókúrázni és mozogni.

A végeredmény az lett, hogy Amber 120 kg-ra fogyott le, amivel midnenkit még az orvost is meglepett. Íme a képek, az „újjászületett” Amber-ről:

 

Most Popular

Recent Comments