HomeInterestingÖt órával a szülés előtt jött rá a 19 éves szelfibajnok, hogy...

Öt órával a szülés előtt jött rá a 19 éves szelfibajnok, hogy terhes!

Az Angliai Connie Whitton hatalmas fogyókúrát csinált, ami alatt több mint 25 kilótól szabadult meg. Egy idő után azonban nem fogyni, hanem drasztikusan hízni kezdett. A lány nem tudta, ez miért van. Az instagramra töltötte fel a hízás alatt készült képeit. Szinte minden nap. Amikor már Connie-t hatalmas fájdalmak gyötörték, anyukája bevitte a kórházba, ahol aztán kb. 5 órával később életet is adott a kisfiának.


A lány a Mirror újságnak ezt nyilatkozta: „Este kilenc órakor tudatták velem az orvosok, hogy terhes vagyok. Másnap hajnalban pedig már a karomban fogtam a kisfiamat”.

Természetesen, itt jogosan mondhatjuk, hogy valószínűleg az egész csak kitaláció és a lány csak egy kis rivalda fényt szeretett volna magának, de az anyukája is ugyan ezt mondta el mindenkinek. A lány a terhessége alatt fogyasztott alkoholt és rendszeresen tornázott is.

Az orvos elmondta, hogy amikor a lány kórházba került először valamilyen fertőzésre gyanakodott, de aztán nagy meglepetésre szívhangot hallott a lány hasában.

Most Popular

Recent Comments