HomeInterestingOrvosok, akik elmesélik életük legfurcsább nőgyógyászati eseteit, amivel találkoztak!

Orvosok, akik elmesélik életük legfurcsább nőgyógyászati eseteit, amivel találkoztak!

Biztosan állíthatom, hogy minden nőgyógyász tapasztalt már meg néhány szokatlan dolgot praktizálása során. Nagyon furcsa esetek történnek, ami után nem minden esetben lehet könnyen felocsúdni. Iza Komendołowiczrt írt egy könyvet, „Nőgyógyászok” címmel. Ahol érdekesebbnél-érdekesebb történeteket olvashatunk.

Piotr, a sziléziai megyei kórház nőgyógyásza elmesélt egy incidenst, ami az egyik éjszakai műszakban történt.

Egyszer, hajnali három-négy óra körül, kinyitom az ajtót, de nem látok senkit. A nővér odaszól: „Nézze, mi folyik ott”. A nő rémülten sikoltozik: „Jézus, a földön fekszenek!”. Egy jól ismert színésznő és egy közismert színész volt. Kérdezi a férfi: „Doktor, ki tudja venni? Benéztem. És egy vodkás üveget húztam ki, a nőből.

Lány, anya és barátja.

Izabela Falkowska, egy Klinikai Kórház szülészgyógyásza, Varsóban elmesélt egy olyan helyzetet, ami mélyen bevésődött az emlékezetébe. Az ember nem gyakran hall ilyen dolgokat…

„Recepció. Akut gyulladása volt egy fiatal lánybetegnek, az édesanyja is vele volt. Gyorsan megállapították mi baja a lánynak, majd az anyja megszólalt: „Tudna még egy adagot másolni, csak mert ugyanaz a személy a koitáló partnerünk.”

„Ha tudnánk …”

Joanna, egy klinikai kórházi nőgyógyász Varsóban, aki rávilágít arra, hogy az emberek felelőtlenek.

„Egy beteg jött a klinikára, aki nem tudta, hogy terhes, és már a huszonnyolcadik hétben volt. A gyerek több mint 1 kilóval jött világra. Barátja a szülőszobán, felháborodott, hogy senki nem mond róla semmit. Mondom neki: „A  lány terhes, és szülni fog.” A barátja csak annyit válaszolt „Ó”.
– A gyermek egészséges? „Miért kérdezed?”
„Csak mert én nem tudok gyermeket nemzeni.” – válaszolt a fiú.

„A férjem annyira szereti”

Dorota, egy kerületi kórház nőgyógyásza. Be kell vallanom, hogy a nőgyógyász szakma nem a legegyszerűbb sem a legkellemesebb …

„Az irodában, egy erős testszaggal rendelkező beteg jön be, iszonyatos bűz van. Kinyitottam az ablakokat. Gyengéden megkérdeztem tőle: „Nem bánja, ha kinyitom?” És ő: „Én nem, a férjem szereti csak ezt a szagot.”

A felvilágosítás meglepően alacsony szinten van hazánkban, egy egyetemi tanár Dr Hab. Romuald Dębski, a CKMP nőgyógyászati ​​és szülészeti klinika vezetője, a Bielański Kórházban beszélt telefonon egy pácienssel.

„Egy fiatal nő hívott és azt mondta, hogy terhes. Nagyszerű, gratulálok. – De már terhes voltam a koitálás során. – Asszonyom, ez nem a fogamzásgátlás legjobb módja – válaszolom. – Doktor, ha időnként ágyba bújunk, akkor a gyermek teljesen egészségesen születik meg? Szerintem nem viccelt ezzel a kérdéssel.”

Mit találsz a nőben?

Az egyik orvos elmondta, mit lehet találni egy nőben, odalent. Az egyikük egy száz dolláros bankjegyet talált. Eltávolított még egy pár mandzsettagombot, gyöngyöket és dezodort is.

Marek, a nőgyógyászati, szülészeti és endokrinológiai szakorvos, egy furcsa esettel találta magát szembe

„Vannak más történetek is. Például egy beteg, aki hagymát tett be oda… A férje erősködött, hogy tegye be, mert rosszul viselkedett. Vannak azonban olyan betegek, akiknek óvszert kell kivenniük a hüvelyből vagy tampont. El se hiszitek mennyi mindent lehet találni ott.

Most Popular

Recent Comments