HomeDivatNézd meg milyen színű ruhát hordasz, én megmondom ki vagy!

Nézd meg milyen színű ruhát hordasz, én megmondom ki vagy!

Biztos, hogy a te szekrényedbe is sok szín megjelenik. De abban is biztosak vagyunk, hogy mindig akad egy szín amihez jobban kötődsz. Ha hiszed ha nem, ez egyfajta jellemzés ad a személyiségedről. Szakértők első ránézésre nagyjából meg tudják mondani, mik azok a tulajdonságok amik téged leginkább jellemeznek.

1. Fekete 

A fekete egy igazán konzervatív és komoly szín. Akik leginkább ezt a színt részesítik előnyben azok  ambiciózusak, céltudatosak, de érzékenyek is. Általában érzelmesek és könnyen izgatottá válnak, bár  ezt próbálják leplezni. Ez szín segít, hogy a környezet figyelmét a megjelenésükről a személyiségünkre összpontosítsuk. Hisz a belső tulajdonságaink a legfontosabbak.

2. Barna

A barna a föld színe, megbízható, erős és stabil szín. Így akik gyakran viselik a barnát és árnyalatait enyhén konzervatívak, tisztelik az idősebbeket, és mindig nyugodtak. Fontos számukra a partnerükben a stabilitást és az erő. Barna ruhában levő nő vagy egy barna kabátos férfi a megbízható, intelligens ember benyomását kelti.

3. Kék.

A kéket és árnyalatait a kedves, udvarias, sőt félénk emberek választják. A pszichológusok szerint a kék ruhás emberek csodálatos szülők vagy példás értékű munkás lesz. A nyugalom a leggyakoribb tulajdonság az ilyen típusú embereknél.

4. Zöld

“A zöld kellemes hatása és a természethez fűződő rokonsága, ami a béke és a megelégedettség érzését kelti” – mondja Leatrice Eiseman, a Pantone Color Intézet ügyvezető igazgatója és a More Alive With Color könyv szerzője .

Akik a zöld színeket részesítik előnyben, azok mindig jó helyen állnak és pénzügyileg stabilak. Ők is gondoskodóak, kedvesek és lágy szívűek.

5. Lila

A múltban a kifinomultságot, gazdagságot és a luxust jelentette. A szakértők szerint azok az emberek, akik kedvelik a lila szint érzelmesek és érzékenyek. Szeretnek álmodozni és szenvedélyesek. Ezzel párhuzamosan kiszámíthatatlanok. Ezért nehéz velük közös nevezőre jutni.

6. Piros

Minden vörös árnyalat felhívja a figyelmet a viselőjére. Ezt a színt sokszor társítjuk tudat alatt az energia és a mozgékonysághoz. Akik gyakran viselnek pirost és az árnyalatait könnyen ingerlékennyé válnak, enyhén énközpontúak és függőségre is hajlamosak.

7. Sárga

A sárga fokozza a koncentrációt és a figyelmet. Szakértők szerint a sárga árnyalatokat gyakran használják a kreatív és szenvedélyes emberek. Jellemző még rájuk az álmodozás és szeretnek kalandozni. Készek felfedezni és meghódítani a világot.

8. Fehér

A fehérre a szabadság, a tisztaság, az ártatlanság és az egyszerűség szimbólumaként tekintünk. Az a szín vonzza  a megbízható embereket, akik szeretik a szabadságot és  optimistán élik az életet. Ezek az emberek nagyon csinosak és rendezettek mindenben. Nyitottak és szeretik az új dolgokat, törekszenek a tökéletességre. 

9. Rózsaszín 

Ez a szín a kislányok színe. Legalábbis a gyerekek ezeket viselik a legtöbbet kislányként. Ám ha egy felnőtt nő viseli a végső nőiességet képviseli. A halvány rózsaszín nyugodt, meleg és nőies, ezért erős nyugtató hatással bír. Akik szeretik a rózsaszínt romantikusak, optimisták és önállóak jó értelemben. Rendszerető emberek, akik mindig kedvesek és a kényelemre törekszenek.

10. Narancs

Azok, akik szeretik a narancs színt optimisták, energikusak, vidámak és nem félnek a változtatásoktól. Ambiciózusak és óvatosak.

11. Szürke

Ez egy semleges szín amit rendkívül nehéz jellemezni. Ezért kedvelőit szürke egérnek hívjuk. Aki készen állnak  a szabályok betartására, értelmesek és kevéssé érzelmes jellemek.Ám az is elmondható, hogy ennek a színek a kedvelői nem szeretik a figyelmet, és igyekeznek a háttérben maradni. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments