HomeInterestingMiután a férj meglátta Google Street View-n a feleségét, elvált tőle

Miután a férj meglátta Google Street View-n a feleségét, elvált tőle

A Google Street View-ját talán nem kell nagyon bemutatni. A lényege, hogy egy speciális panoráma-fényképezőgéppel lefotózzák az utcákat, amiket aztán bárki megtekinthet az oldalukon. Külön érdemes megemlíteni, hogy az emberek arcát, vagy éppen az autók rendszámát kitakarják. Ennek ellenére sok vicces és érdekes szituációt lehet felfedezni benne, amire jó példa az alábbi történet is.

Egy perui férfi az útvonalát tervezgette az oldalon, amikor is egy olyan nőt látott, aki igencsak ismerős volt számára: az akkori feleségét (A képet egyébként a Google még 2013-ban készítette.)
A férfi onnan ismerte fel, hogy az a fehér felső volt rajta, amit szinte minden nap viselt, valamint persze a nő testalkata is kísértetiesen hasonló volt.

Ez önmagában még nem is lenne érdekes. A csavar a történetben, hogy egy másik férfi feküdt a nő ölében és módfelett úgy tűnt, hogy nem ekkor találkoztak először. A férfi ezután megmutatta a képet a feleségének is.

A nő szinte rögtön beismert mindent és elmondta, hogy jó ideje tart már a románca a másik férfivel. Természetesen válás lett a dolog vége, illetve az, hogy a férfi megosztotta a történetet az interneten.

Nem meglepő, hogy a hozzászólók többsége a férfi pártján állt és nehezményezték, hogy a nő éveken át csalta a férjét, illetve hazudott neki. Sokan a sors fintorának tartották, hogy pont egy Google-s autó buktatta le őket, aminek igencsak csekély az esélye.

Neked mi a véleményed erről? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments