HomeInterestingMindenki kedvenc videómegosztó portálja, lehetséges, hogy örökre eltűnhet  a föld színéről.

Mindenki kedvenc videómegosztó portálja, lehetséges, hogy örökre eltűnhet  a föld színéről.

Úgy ahogy a világ változik, az interneten fellelhető applikációk, programok és egyéb más dolog is változhatnak. Nehezen hisszük el, hogy a világ egyik legnagyobbnak minősülő portálja csak egy tollvonással megszűnik.

Pedig a pletykák szerint ez az igazság. Ha lejjebb olvastok, akkor láthatjátok, hogy ki, vagy mi lehet az, ami átveszi az uralmat konkrétan az egész internet fölött.

Hihetetlen hír kapott szárnyra nemrégiben, ami a Youtube jövőjét befolyásolhatja. Nem más léphet a helyére, mint az Instagram.

Egy különálló, speciális alkalmazást készítenek videók legyártására, az alkalmazás IGTV néven fog futni, aminek a teljesen neve valójában Instagram TV.

Innentől fogva már nem csak a Facebook, hanem a társa is, azaz az Instagram is helyet kap a videós tartalmakért folyó öldöklő harcban.

Amikor szárnyra kapott a hír, hogy adatlopási botrányba keveredtek, szerencsére az Instagrammot nem keverték bele, tehát ők ártatlanok. Ami rendkívül érdekes, hiszen a tulaj egy és ugyanaz a személy.

Az Instagram applikáción belül több, mint egymilliárd felhasználó található, ami egy hihetetlen számnak minősül, mert nem gondolták volna, hogy ennyi embernek megtetszik a program. Nagyon nagy gyorsasággal kezdett el fejlődni, ugyanis egy évvel ezelőtt csak 800 millió felhasználója volt az Instagramnak.

De vajon, mire képes ez az újdonság, melyet IGTV-nek hívnak? Itt is kicsit korszerűsítettek, hiszen eddig egy perces videók készítésére volt lehetőségünk, de a bővítésnek köszönhetően, mára már 60 perces videókat is csinálhatunk, valamint megoszthatunk a nagyvilággal.

Az IGTV más néven Instagram TV applikáción belül minden a rendelkezésünkre áll, hogy profi minőségű videókat készíthessünk és oszthassunk meg, de a hagyományos Instagramban is egyszerűen fellelhető az IGTV funkció.

Most Popular

Recent Comments