HomeInterestingMilyen fehérneműt szoktál hordani? A válaszod elárulja mire készülsz este.

Milyen fehérneműt szoktál hordani? A válaszod elárulja mire készülsz este.

Mindenki nagyon izgatott az első randi előtt és ilyenkor a csajok általában még azt is átgondolják a bugyi után, hogy milyen zoknit vegyenek fel. Sokan nem tudják de a kiválasztott alsónemű nagyon sok mindent elárulhat arról, hogy mit is tervez egy adott hölgy az este folyamán. Nyilván vannak csajok, akik tudat alatt veszik fel az alsókat és van, akik tudatosan választják ki. Már csak az a kérdés te milyen alsót szoktál felvenni és túlnyomórészt milyen bugyik hevernek a fiókodban.

Vonzó, csipkés tanga

Aki ilyen bugyit visel, az biztos a dolgában. Tökéletesen tisztában van vele, hogyan is fog végződni az este. Ha ilyen bugyit vesz fel a randira, akkor azt a látszatot akarja kelteni, hogy ő minden egyes nap ilyet visel, pedig ez nem így van. Legfőbb célja, hogy azt gondold róla ő egy igazi intim istennő.

Boxer

A legtöbb lány fiókjában rejtőzik néhány boxeralsó, ami a barátjáé vagy a tesójáé volt. Azért kedvelik ezt a fajta alsóneműt, mert kényelmes és jól lehet benne például aludni, valamint otthon flangálni. Ha így készül a randira, akkor tudnod kell, hogy semmi komoly dolgot nem tervez csak egy szimpla filmezést esetleg italozást.

Felirattal rendelkező bugyi

Bizonyára nem egy olyan csajjal volt már dolgod, akinek a bugyiján vicces feliratok minták éktelenkedtek. Elképzelhető, hogy az adott hölgynek nem igazán van kifinomult ízlése, viszont előnyben részesíti a humort. Ha nem így lenne, akkor nem ilyen jellegű alsót vett volna fel a randitokra.

Nagyi bugyi

Azok a lányok, akik ilyen alsót vesznek fel a randira nagy valószínűséggel magasról tesznek arra, hogy miben flangálnak. A másik opció, ami miatt még egy ilyet felvehetett, hogy épp minden normális bugyija a szennyesben volt és csak ez volt kéznél. Ne fordulj el az ilyen hölgyektől, mert elképzelhető, hogy a bugyi alatt nagy meglepetésekben lesz részed.

Francia bugyi

Ez az alsó a tanga szöges ellentéte, ugyanis kényelmes, nem vág be, egyszerűen és könnyedén lehet benne mozogni, sőt még vonzó külsővel is felruházza viselőjét. Általában a talpraesett és jófej csajok hordanak ilyet, szóval nem célszerű jobban belebonyolódni a témába. A randevúra vagy fekete vagy piros csipkéset vesznek fel.

Gombos alsó

Ezt a fajta bugyit leginkább a francia lányok viselik, ugyanis Párizsban ez az alsó nagy népszerűségnek örvend. Ha a kiszemelted mégsem francia, akkor csak nagyon szereti a kalandokat.

Gumis popsi leszorító.

Ez a típusú alsónemű leginkább a Bridget Jones naplójából lehet ismerős. Néha a csajok nehéz döntés előtt állnak, mikor két bugyi között kell választani, mert míg az egyik vonzó és tüzes, addig a másik kényelmes és előnyös testalkatot varázsol. Ám ha az utóbbit választja, akkor elképzelhető, hogy a nagy pillanat hervasztó lesz. Az ilyen helyzetekben segíts a hölgynek és ne jegyezd meg mit vett fel.

Te milyen alsót hordasz?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments