HomeInterestingHihetetlen amit a fiatalok műveltek a Balaton Sound-on! Szerintük ez teljesen normális!...

Hihetetlen amit a fiatalok műveltek a Balaton Sound-on! Szerintük ez teljesen normális! Szerintetek is?

Minden évben megrendezésre kerül a Balaton Sound! Ez az egyik az évente megrendezésre kerülő sok fesztivál közül. Évről-évre többen és többen látogatnak el ezekre az eseményekre. Ez teljesen normális. Egyre több a fiatal, akik egy jó bulizás reményében hagyják el az otthon melegét. Na most az ilyen események alapesetben a féktelen bulizásról és a jókedvről szólnak. Több sikeres együttes és zenekar várja a fiatalokat, hogy közösen tomboljanak egyet. Ezzel nincs is semmi baj, de mint mindennek a Sound-nak is megvan a maga árnyoldala. Szinte minden évben lehet hallani valami botrányról. Ezeknek a kiváltó oka legtöbb esetben az alkohol, a narkotikumok és a rossz társaság. Persze vannak, akik pont ezért mennek oda.

Ilyen esetekben történhet meg az is, ami nemrégiben nagy botrányt kavart. Egy fiatal srác önkívületlenül feküdt egy padon maga alá rondítva. Sajnos az ott bulizók egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy esetleg jól van-e vagy nem kellene orvost hívni hozzá. Inkább fotózgatták és feltöltötték különböző közösségi oldalakra. Ez egyáltalán nem egy kedves húzás. Na persze mondhatnánk azt, hogy „Ugyan minek ivott annyit?!”. Nem tudhatjuk mi az igazság. Lehet, hogy valami egészségügyi problémája volt. Az biztos, hogy valamennyi méltóság neki is járt volna. Vagy legalább segítség.

A lányokról is sok történet kering. Tavaly volt egy nagyobb botrány, amikor is egy kanadai dj banda öltözőjében találtak 3 lányt teljesen önkívületi állapotban. Hosszas nyomozás is volt az ügyben. Mi lehetett az ok? Természetesen a különböző narkotikumok. Ezeket megkeverve alkohollal már is kész a baj. Ennél a fesztiválnál megszokott tény, hogy mindenki egy szál fürdőruhában van egész nap. Így buliznak, ismerkednek. Ez már önmagában is azért eléggé kihívó lehet. Persze a legtöbbjük szerint ezt így kell csinálni. Mit mondhatnánk.

Ezen a képen lévő fiatalember is eléggé „ki van ütve”! Nem feltétlenül úgy néznek ki a körülötte lévő emberek mint akik aggódnának érte. „Majd kialussza magát”. Azért szerintünk jó lenne elfektetni valahova. Vagy esetleg megmutatni egy orvosnak.

A szemetelésről már ne is beszéljünk. Így néz ki a Sound-os kemping egy standard reggel.

Mit lehet mindebből leszűrni? Azt, hogy ezekkel a dolgokkal tisztában kell lenni. Akit ez megbotránkoztat, az inkább ne menjen el.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments