HomeInterestingMár a legújabb autók sincsenek biztonságban, ezzel a módszerrel a kulcs nélküli...

Már a legújabb autók sincsenek biztonságban, ezzel a módszerrel a kulcs nélküli autókat se perc alatt feltörik!

Akinek megadatik a lehetőség, hogy saját személygépjárműje legyen, mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy biztonságba helyezze, gondoskodjon róla, és ápolja. Ám, ha az ember nem rendelkezik garázzsal, akkor még nagyobb veszély fenyegeti autónkat. Egyre több cikk jelenik meg az interneten, hogy autókat tulajdonítanak el. De nem is akárhogy, egy új technológiának köszönhetően pik pak feltörik autódat, úgy, hogy te semmit sem tehetsz ennek elkerülése érdekében.

Amilyen ütemben halad a technika, nem is csoda, hogy képesek voltak az elkövetők mindössze néhány percen belül elorozni a haszongépjárművet. Sajnálatos módon az új technológia nem ment meg egy esetleges autólopástól.

Többen nincsenek tisztában azzal, hogy a tolvajok rá tudnak csatlakozni a vezeték nélküli slusszkulcsok jeleire, ennek köszönhetően szemrebbenés nélkül be tudnak jutni az utastérbe, és ugyanezen eljárás segítségével le tudnak generálni egy új slusszkulcsot, amivel könnyen be is lehet indítani az autót. Egyes szakemberek ezt a jelenséget relé támadásnak nevezik.

Sokan tudják már, hogy a rádiófrekvencia blokkolására a hagyományos alufólia tökéletes, ami ugyebár megtalálható minden egyes háznál. Ez blokkolja a káros jeleket, aminek köszönhetően nem tudnak bejutni autónkba.

Ám nem olyan régen az is kiderült, hogy hova lehet még tenni a kocsikulcsot azért, hogy ne tudják a jeleit befogni, és ez nem más, mint a hűtőszekrény. Ugyanis a hűtő belső szerkezete képes megakadályozni, hogy a kulcs látható legyen.

Megosztunk egy videót, amin jól látható, hogyan képesek ezek az emberek, se perc alatt feltörni biztonságosnak hitt autónkat.

Most Popular

Recent Comments