HomeInterestingLevágta a főnöke hímtagját, mert az erőszakoskodott vele

Levágta a főnöke hímtagját, mert az erőszakoskodott vele

Levágta a főnöke hímtagját, mert az szexuálisan bántalmazni akarta. A férfi élete végéig elfelejtheti a közösülést, de még a normális vizelést is.

Szemet szemért

Már mindannyian jól tudjuk, hogy a „szemet szemért, fogat fogért” elv alkalmazása nagyon káros és egy gyűlöletspirálhoz vezet. Ezért van az, hogy a bíróságok foglalkoznak az igazságszolgáltatással. Ettől függetlenül időről időre előfordulnak olyan esetek, amikor az emberek meglincselik egymást.

Néha nincs idő külső beavatkozásra, és nincs más, mint a saját kezünkbe venni a dolgokat. Ezt tette egy 30 éves nő, aki egy bárban dolgozott. A főnöke folyamatosan zaklatta őt és szexuálisan bántalmazta. Az eset 2021. május 31-ről június 1-re virradó éjszaka történt a Barcelona melletti Sant Andrea de la Barca kisvárosban.

Egy bangladesi nőre támadt a honfitársa. A férfi nem számított rá, hogy alkalmazottja ilyen határozottan reagál. A 30 éves nő egy késért nyúlt, és lenyisszantotta a főnöke hímtagját. A csonkítás után a nő hívta a mentőket. Arról is értesítette a hatóságokat, hogy a munkaadója meg akarta erőszakolni.

A férfit kórházba szállították. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy az orvosoknak sikerült-e visszavarrniuk a péniszt. Ha lehetetlennek bizonyult, akkor a bangladesi állampolgárnak örökre el kellett felejtenie a szerelmi örömöket …

Önvédelemből vágta le a főnöke hímtagját

A bár dolgozóját letartóztatták a rendőrök. A nő a magatartását azzal indokolta, hogy hónapok óta zaklatta a főnöke. Azon az éjszakán a férfi megkísérelte megerőszakolni, és a hímtagjának levágása önvédelem volt.

Érdemes megjegyezni, hogy az eset bevándorlók között történt, ahol eleve magas a bűnözési ráta. A Távol-Keletről érkező bevándorlókat a szexualitás kérdésének más megközelítése jellemzi. Sokan a mai napig úgy gondolják, hogy…

…nem szükséges a nő beleegyezése a közösüléshez.

Most Popular

Recent Comments