HomeCelebrityLady Kitty Spencer, aki megszólalásig hasonlít nagynénjére, Diana walesi hercegnére - Íme...

Lady Kitty Spencer, aki megszólalásig hasonlít nagynénjére, Diana walesi hercegnére – Íme a részletek

Lady Kitty Spencer híres brit modell, Diana walesi hercegné unokahúga, óriási befolyással van a közösségi médiára. A közelmúltban nagyon sok ember figyelmét felkeltette a szőke szépség ugyanis nagyon hasonlít nagynénjére. Követői Diana reinkarnációjának nevezték el. Minket is lenyűgözött, hogy mennyi mindenben hasonlít Dianara ezért úgy döntöttünk bemutatjuk őt nektek.

Egy egész világ ismeri és imádja Lady Kitty Eleanor Spencer-t, aki egyszerre testesíti meg a visszafogottságot, kegyelmet és páratlan stílusérzéket. Pontosan ugyanilyen volt nagynénje is a Szívek királynője.

Kitty, Diana hercegnő öccsének, Charles Spencer-nek a lánya, aki 1990. december 28-án látta meg a napvilágot. Mindenki tudja, hogy Diana 1981-ben ment hozzá Károly walesi herceghez, de házasságuk 15 év után véget ért. Ennek tükrében Kitty nem királyi bánásmód szerint nevelkedett, szemben unokatestvéreivel Vilmossal és Harryvel.

Kitty mindössze hat éves volt, mikor Diana elhunyt, de egy interjú keretein belül elmesélte, hogy tökéletesen emlékszik nagynénjére és szerencsésnek tartja magát, mert minden vele töltött perc maga volt a boldogság.

Kitty és nagynénje annak ellenére, hogy nagyon hasonlítottak egymásra, több közös vonásuk is volt. A fiatal modell, csakúgy, mint annak idején Diana jótékonykodik és rengeteg jótékonysági rendezvényen vesz részt. Nem is olyan régen, Kittyt választották meg Centrepoint nagykövetének, ami egy olyan non-profit szervezet, mely segít az Egyesült Királyságban élő hajléktalanoknak.

A fiatal modell anyja, Victoria Aitken nyomdokaiba lépett, aki szintén modellként tevékenykedett. Kitty a Storm Management céggel áll szerződésben, akik olyan legendákkal dolgoztak együtt, mint Cindy Crawford, Kate Moss és Cara Delevingne.

Mielőtt magával ragadta volna a divatvilág és a modellkedés Kitty a dél-afrikai Fokvárosi Egyetemen tanult. Három diplomát is szerzett, angol irodalomból, pszichológiából és politikából. Később a londoni Regent University-re jelentkezett és luxusmárka-menedzsmentet kezdett el tanulni.

Kitty 28 éves, de még nincs gyermeke, viszont nagyon szereti őket, ezért óvodákat, árvaházakat és iskolákat is látogat, ahol számos gyermekkel alakít ki barátságos kapcsolatot.

Amikor meg kell jelennie a nyilvánosság előtt, akkor többnyire az elegáns ruhákat részesíti előnyben, és ilyenkor úgy néz ki, mint Diana. Kitty egyébként fent van az Instagramon, és több mint 500.000 követővel rendelkezik. Hétköznapjai tele vannak kampányokkal, gála eseményekkel, társadalmi rendezvényekkel, utazásokkal…stb.

Mit gondolsz szerinted is olyan, mint Diana hercegnő?

Most Popular

Recent Comments