HomeInterestingKiderült! Emiatt halt meg Andy Vajna. Tévedés volt az eddigi verzió

Kiderült! Emiatt halt meg Andy Vajna. Tévedés volt az eddigi verzió

Andy Vajna eltávozásának híre megrázta az egész világot, nem csak Magyarországon kedvelték, hanem külföldön is. A Hollywoodi hírességek úgymint Antonio Banderas, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger mind egytől-egyig kiposztolták a közösségi oldalaikra, hogy mennyire fog nekik hiányozni a jó lelkű producer.

Hámori Eszter színésznő, aki Bajor Imre élettársa volt, nagyon jó barátságot ápolt a film mogullal. 2019. január 18-án, pénteken a színésznő és a producer egymás társaságában volt, még szó is esett arról, hogy Andy fáradtnak tűnt, amit a frontra fogtak. Mindig tervezgetett, ötletelt ezért nem is gondolta senki, hogy akkora baj van.

Azonban január 20-án jött a rossz hír, hogy a hálószobája padlóján találták a testét. Megpróbálták újraéleszteni, de mind hiába. Vélhetően egy szívinfarktus következtében veszítette életét. Értesítették a közelben élő rokonait Palácsik Lillát és Visváder Tamást, akik azonnal a házba siettek. A hír számukra is hatalmas sokk volt.

Az Aspenben síelő Vajna Tímea azonnal repülőre ült, mikor megtudta, mi történt a férjével. A minap Instagram oldalán búcsút is vett szeretett férjétől. A bejegyzésben ez állt:

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek! The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much I love you! #rip”

Most Popular

Recent Comments