HomeInterestingKi mondta azt, hogy egy idősebb férfi nem lehet dögös pasi? Itt...

Ki mondta azt, hogy egy idősebb férfi nem lehet dögös pasi? Itt van 17 férfi, aki erre tökéletesen rácáfol!

Többször halljuk, olvassuk, hogy a fiatalabb nők, idősebb kategóriájú férfihez vonzódnak. Az idősebb hölgyek pedig fiatalabb pasihoz. Erre a mai napig nem találtunk logikus magyarázatot. A fiatalabb generációban lévő lányok azt állítják, hogy egy idősebb férfi sokkal tapasztaltabb, sokkal jobban ért a nőkhöz, és érzelmileg sem olyan komolytalan, mint korabeli társaik. Több férfi, akik már átlépték az 50-et elkezdenek fizikailag és mentálisan is leépülni, de nem a lent felsorolt fickók. Ők hiába szárnyalták túl a bűvös ötvenet, ugyanolyan jól, ha nem jobban néznek ki, mint 20 évesen.

Anthony Varrecchia, ha hiszed, ha nem egy 53 éves személyi edző, akinek saját Instagram oldala is van, amit 162 ezer ember követ, és másodállásban modellkedik is.

Eric Rutherford, egy 50 éves színész és modell egyben, Instagramját közel 216 ezren követik és ez a szám napról napra növekszik.

A francia származású Philippe Dumas már 60 éves, és modellként dolgozik mind a mai napig, ám csak 40 ezer követője van Instagramon. Ahogy képeit elnézem, ez a szám csak nőni fog.

Mark Reay egy amerikai divatfotós, aki 57 éves. Igaz, sokan nem követik Instán, de nagyon tehetséges fotós.

Thoma R. Prescod mindössze csak 50 éves modell, majdnem 17 ezer követővel a háta mögött.

A szintén 50 éves Aiden Bradyt, aki valójában írással foglalkozik, de másodállásban modellkedik is, 81 ezer ember követi Instán.

Deshun Wang nem látszik, de ő egy 82 éves színész és modell is egyben. Eddig ő a legidősebb a mezőnyben.

Alessandro Manfredini, nem fogod elhinni, de ő csak 48 éves. Leginkább az ősz haj és szakáll az, ami legjobban öregíti a mezőny eddigi legfiatalabb tagját.

Az 50 éves Ron Jack Foley, modellként keresi még mindig a kenyerét, ahogy látjuk egész jó bőrben van még, és sokáig lesz ebben a szakmában.

Brad W. 51 éves modell, akinek igaz, hogy csak 11 ezer követője van Instagramon, de ahogy megnézzük az arcát, rájöhetünk, hogy nagyon érdekes kisugárzása van, ami a fotósokat és az ügynökségeket is megfogta.

Guillermo Zapata egy szintén 50 éves színész, producer, aki üres óráiban eljár az edzőterembe, illetve lányaival tölti a szabadidejét.

Seth Andrew Silver egy nagyon lázadó művész, aki az egész testét vászonnak titulálta ezért minden porcikáján található egy tetoválás. Az 52 éves férfit majdnem 82 ezren követik Instagramon.

Andreas von Tempelhoff egy 57 éves nemzetközi modell, akinek mindene a sport, igaz, ez nem látszik az itteni képein, de biztosíthatlak, rajong a teniszért.

André van Noord egy 54 éves filmszínész. Rajta nem az ősz haj, hanem erős vonásain látszik, hogy már nem egy fiatal szívtipró, de ez nem is baj, neki is van egy különleges kisugárzása.

Gianluca Vacchi egy 50 éves olasz író és személyi edző is egyben. Követők terén ő vezeti a listát, mert majdnem 12 millió ember követi őt instagramon. Igen, jól olvastad, ezt az idősebb, ám de nagyon sármos férfit rengetegen imádják a neten, egy valóságos Insta sztárnak is mondják.

Angelo Gallamini egy 52 éves kreatív tervező, akit körülbelül 30 ezren követnek közösségi oldalán.

Nick Worcester, egy 56 éves modell, akiről még mindig nem hiszik azt, hogy túl idős lenne ehhez a szakmához.

Most Popular

Recent Comments