HomeCelebrityKedvenc hírességeink segítenek a flörtölés mestereivé válni.

Kedvenc hírességeink segítenek a flörtölés mestereivé válni.

Ugye mindenki ismeri azt az érzést, mikor nem merünk beszélgetést kezdeményezni a kiszemelt csajjal vagy pasival. Csak várunk és várunk arra a pillanatra, ami a legalkalmasabb lehet, hogy megszólítsuk őket. Viszont, ha túl sokat várunk más elhappolhatja előlünk, akit kinéztünk magunknak. Sokan nem tudják, hogyan kell flörtölni, emiatt kellemetlen szituációk alakulhatnak ki, ami nem vet túl jó fényt az illetőre. De persze kedvenc hírességeink itt vannak, hogy tanácsot adjanak, miképp váljunk a flörtölés és hódítás mestereivé.

 

Zendaya

A Pókember- Hazatérés színésznője úgy gondolja, a legnagyobb probléma, hogy az emberek félnek beszélgetést kezdeményezni azzal a személlyel, aki tetszik nekik. Egyszerűen menj oda és kezd egy sziával. Hidd el, ez megváltoztatja az életed.

George Clooney

A Tripla vagy semmi sármos színésze elmesélte, hogy mielőtt beleszeretett volna feleségébe Amal Clooney-ba, megpróbálta elnyerni a figyelmét. George azt is elárulta, hogy leveleket írt neki, sőt még dolgozott is neki.

Kesha

Kesha szerint a flörtölés attól s függ, hogy hogyan öltözködünk. Úgy gondolja egy póló és egy farmer jobb választás, mint a csilli-villi ruha és a magas sarkú.

Chris Pratt

A Galaxis Őrzöi színésze azt gondolja, hogy addig a pontig kell menni ameddig, eljutsz.
A divatos póló és néhány poénnal kezdeni elég rossz ötlet tud lenni.

Shay Mitchell

A Hazug csajok társasága színésznője Shay Mitchell szerint, ha megpróbálunk fizikailag is közeledni kiszemeltünkhöz az egyszerűbbé teszi a dolgokat. Azt mondta” Megpróbáltam ráhajtani a fejemet egy srác vállára, mondván fáradt vagyok, így tarthattam ott a fejemet.”

Kylie Jenner

Kylie Jenner, aki nemrég lett anya, néhány tanácsot osztott meg. Az sms-ezés a legjobb módja, hogy a személy tudja, érdeklődsz utána.

John Krasinski

A tisztviselő megosztotta, hogy közelítette meg mostani feléségét Emily Blunt-ot és hogyan találkozott vele először. „Amikor először találkoztam vele annyira ideges voltam és mikor kezet fogtam vele az első dolog, ami eszembe jutott az a „kedvellek” szó volt.

Gigi Hadid

A 21 éves modell először a The Ellen DeGeneres show műsorban jelent meg, ahol kiderült jelenlegi párjával Zayn Malikkal flörtölt. Egy közös barátnő szülinapján találkoztak és amint látjátok működött a dolog.

Trevor Noah

A dél-afrikai komikus és politikai kommentátor elmondta, hogyan kellene valakit flörtöléssel megközelíteni. Nem jó ötlet már egyből viccel indítani. Csak mondj egy „Hellot” ennyi az egész.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments