HomeCelebrityKaszkadőrök, akik a leghíresebb színésznők szerepét játszották el, néhány veszélyes jelenetben!

Kaszkadőrök, akik a leghíresebb színésznők szerepét játszották el, néhány veszélyes jelenetben!

A modern mozifilmekben, szédítő trükköket nemcsak a férfiaknak kell végrehajtaniuk. Belegondoltatok már valaha, hogy egy adott akciójelenetet valóban a főszereplő híresség játszik el? Persze azt tudjuk, hogy Jackie Chan soha nem bérelt fel kaszkadőrt, és mindig maga játszotta el az akciódús jelenetket. De mi a helyzet a többi színésszel, színésznővel? Úgy döntöttünk lerántjuk a leplet és elhozunk nektek néhány hírességet, akik bizony kaszkadőröket béreltek fel, egy-egy számukra veszélyesnek ítélt jelenethez.

Alicia Vela-Bailey

Alicia Vela-Bailey, az egyik legnépszerűbb hollywoodi kaszkadőr, aki több színésznőnek is dolgozott már, többek között Charlize Theron-nak, Jennifer Lawrence-nek, vagy Nicole Kidman-nak.

Alicia pár jelenet erejéig helyettesítette Milla Jovovich-ot, bizonyos trükkök elvégzésében az Ultraviola című filmben.

Alicia Vela-Bailey (@aliciavelabailey) által megosztott bejegyzés,

2009-ben, Alicia beugró szerephez jutott, az Avatar című filmben, amiben Zoe Saldana játszotta a főszerepet. Egyes erdei jeleneteket ő végezte el a színésznő helyett.

Alicia Vela-Bailey (@aliciavelabailey) által megosztott bejegyzés,

Azonban Alicia-nak nem csak kaszkadőrfeladatai voltak. 2016-ban „Amikor kialszik a fény” című amerikai horror filmben kapott szerepet. Ő játszotta el a Diana nevű kísértetet.

Jessie Graff

jessie graff ジェシー グラフ (@jessiegraffpwr) által megosztott bejegyzés,

(Sophie Turnerrel a „Különösen veszélyes” című akciófilm forgatásán.)

Jessica Graffot a „női ninja” -nak nevezik. A 34 éves kaszkadőr fekete öves taekwondo és kung fu harcos.

Jesse-nek nincs sok szerepe a filmben. Többnyire sporteseményeken vesz részt. Kaszkadőrként az „X-Men: Az elsők” című filmben játszik pár jelenetben.

jessie graff ジェシー グラフ (@jessiegraffpwr) által megosztott bejegyzés,

2016-ban Jesse megkapta a rangos „Emmy” díjat. A piros szőnyegen haladt gyönyörű vörös ruhájában, majd egyszer csak ilyen fotót lőtt el róla az egyik paparazzi.

Kimberly Shannon Murphy

Kimberly Shannon Murphy (@kimberlyshannonmurphystunts) által megosztott bejegyzés,

Kimberly Shannon Murphy nevezhető rendszeres kaszkadőr Többször feltűnt már az Amerika Kapitányban, a Men in Black-ben és a Bosszúállókban is.

Rosie Mac

Rosie Mac (@rosiemacworld) által megosztott bejegyzés,

A 20 éves Rosie Mac modellként dolgozott, ám Emilia Clark kaszkadőre lett a Trónok harca című sorozatban. A lány a sorozat 5. évadjáig játszott dublőrként, még egy képet is kiposztolt Intagram oldalára, ahogy az egyik sárkány a vállán áll. Azonban a HBO stúdió eltávolította Rosie összes képét, amit a Trónok harca sorozatból osztott meg, majd visszatért a modell karrierjéhez.

Heidi és Renae Moneymaker

Heidi Moneymaker (@heidimoneymaker) által megosztott bejegyzés,

Heidi és Renae Moneymaker nővérek gyakran veszélyes mutatványokat végeznek a Marvel filmekben.

Például Heidi, Scarlett Johansson kaszkadőre volt a Bosszúállók című filmben.

Fiatalabb testvére Renae is kaszkadőrként lett foglalkoztatva. A nő Jennifer Lawrence-t helyettesíti, aki megkapta Mistique szerepét az X-men filmekben.

Zoe Bell

Zoë Bell (@therealzoebell) által megosztott bejegyzés,

Zoe Bell, Cate Blanchett szerepét játssza néhányszor a „Thor: Ragnarok” című filmben. Ahol Cate megkapta, Hela szerepét.

Az Új-Zélandi színésznő és kaszkadőr, volt már dublőre Sharon Stone-nak a „Macskanő” című filmben.

Mandy Moore (@mandymooremm) által megosztott bejegyzés,

A kaszkadőr egyszer Mandy Moore helyett játszott az egyik filmjében, ám Mandy lábán található egy apró tetoválás. Zoe arra kérte a sminkeseket, hogy rajzolják rá a lábára azt a tetoválást, hogy hitelesebb legyen a mozivásznon. Erről meg is osztottak egy képet az Insatgramon.

Most Popular

Recent Comments