HomeCelebrityÍme Eva Longoria szülés utáni képei, amelyek megrázták az internetet

Íme Eva Longoria szülés utáni képei, amelyek megrázták az internetet

Eva Jacqueline Longoria szülei a mexikói származású Enrigue Longoria Jr. és Ella Eva Mirales. Három nővére: Elizabeth, Emily és Esmeralda. Római katolikusként nevelték. 1998-ban megnyerte a Miss Corpus Christi szépségversenyt. A texasi A&M Egyetemen diplomázott kineziológia szakon. Miután elvégezte a főiskolát, elindult egy tehetségkutató versenyen, aminek köszönhetően Los Angelesbe került és hamarosan felfigyeltek rá. A Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő, legismertebb szerepe Gabrielle Solis az ABC csatorna sorozatában, a Született feleségekben. Volt férje Tony Parker kosárlabdajátékos. 2016. május 21-e óta José Antonio Bastón felesége.

A színésznő nemrég anya lett és úgy döntött, hogy fotókat oszt meg a világgal magáról és a gyermekéről. Ehhez profi fotósokat rendelt és tényleg…a képeket látva mindenki csak ámult és bámult. Sokan irigyelték Eva-t, hogy mégis miként sikerült ilyen hamar „regenerálódnia” a szülésből.

Nem semmi…

Aztán rájöttünk a turpisságra. Pár paparazzinak sikerült elkapnia a színésznőt és kiderült, hogy a műtermi fotók koránt sem tükrözik a valóságot. Bizony ezzel még lesz munka….

De legalább boldogok…

 

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments