HomeCelebrityÍgy ünnepeltek a magyar celebek Szilveszterkor

Így ünnepeltek a magyar celebek Szilveszterkor

Most, hogy átléptünk az újévbe, és 2020. január 1-et írunk mindenki elkezdheti betartani újévi fogadalmát, ami lehet fogyás, jobb tanulmányi eredmények elérése, új munkahely keresése, régi álmok, célok megvalósítása és a többi. A babonák szerint, aki ezen a napon fáradtan és nyúzottan ébred, az egész évben fáradt lesz, ami nem jó hír azoknak, akik kicsivel többet ittak a kelleténél Szilveszter napján. A legtöbb ember, ilyenkor házibuliba vagy a barátaival karöltve tölti ezt az estét, és a különböző babonák betartásával lépnek át az újévbe. Ilyen például, hogy éjfélkor az összes ajtót és ablakot ki kell nyitni, hogy kimehessen az óév az újév pedig bejöhessen, egy férfi vendégnek kell érkeznie a házhoz elsőként, mert ez hoz szerencsét, a szerelmes pároknak, pedig piros bugyit-alsónadrágot kell viselnie, hogy egész évben megtartsák a szerelmet. Természetesen akad olyan család is, akik inkább háziállatukra, gyerekeikre vigyáztak 31-én. A magyar celebek körében is változó program volt porondon.

Solti Ádám és Solti Berni például a zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel-ben töltötték a Szilvesztert.

De Kasza Tibi sem maradhatott ki a MenDan Hotelben tartott buliból, ugyanis egy kisebb koncertet adott a hotelben. Közös fotó is készült a Solti házaspárral. Eközben családja otthon töltötte a Szilvesztert.

Rubint Rékáék a Maldív szigeteken töltötték a Szilvesztert ugyanis alakreform táborral ért véget számukra az év.

Zsédenyi Adrienn nagyon boldogan „táncolta” át magát 2020-ba, és elmondása szerint a 20-as évek a kedvencei.

Kulcsár Edináék otthon töltötték az év utolsó napját, és nem maradhatott el a programból a lencsefőzelék és a virsli készítés.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nemrég született kislányukkal, Hannarózával együtt léptek át az újévbe.

Tóth Vera az év utolsó napját egy jó kis edzéssel fejezte be, hiszen ha egész évben kitartóan edzett, miért pont az utolsó nap lazsálna.

Dallos Bogi unikornisos fejpántban köszöntötte az új évet és reméli, hogy a 2020-as év is olyan csodálatos lesz mint a 19-es.

Tóth Andi és Kökény Attila egy közös koncerttel mondott búcsút az óévnek.

Majka és családja Kreischbergben egy síközpontban töltötték az év utolsó napjait.

Curtis Nyíregyházán lépett fel és a közönségével együtt lépett át 2020-ba.

Ti, hogyan ünnepeltetek? Milyen fogadalmakat tettek?

Most Popular

Recent Comments