HomeInterestingGyerekek egy sikátorban találnak egy fekete valamit, amit megmentenek és valódi szépség...

Gyerekek egy sikátorban találnak egy fekete valamit, amit megmentenek és valódi szépség lesz belőle

Argentínában önkéntesek, civil emberek és tűzoltók összefogtak és megmentettek egy lyukba esett, teljes testében fekete kátránnyal borított kutyát. A szerencsétlenül járt négylábúra a környéken játszó gyerekek találtak rá, akik azonnal szóltak szüleiknek, ők pedig értesítették a fent említett szerveket.

Az állatmentők kilenc teljes órán át mosdatták és olajozták a kutyát, hogy a kátránytól megszabadíthassák őt és a négylábú megélhesse második születésnapját.

Libertad közelében, egy sikátor melletti lyukban bukkantak rá a szerencsétlenül járt kutyusra. A környéken játszó gyerekek nyüszítésre lettek figyelmesek és a kutya állapotát látván, azonnal segítségért siettek.

A gyerekek szülei rögtön az önkéntes tűzoltókat riasztották.

A helyszínre érkezett tűzoltók kihúzták a szegény állatot a gödörből, ahhoz viszont, hogy az állatot megtisztíthassák, további segítségre volt szükségük, amit az egyik közösségi oldalnak köszönhetően, rövid idő alatt sikerült megtalálniuk.

A Proyecto 4 Patas, nonprofit szervezet önkéntesei azonnal a helyszínre siettek, hogy megmentsék az állatot.

A látvány rendkívül sokkoló volt és még maguk az önkéntesek sem gondolták, hogy valóban sikerül majd megmenteniük az állat életét.

A környéken élő lakosok is a kutya segítségére siettek. Többek között olajat hoztak, ami segített az állat megtisztításában.

A teljes megtisztításhoz azonban egy jobban felszerelt helyre kellett őt szállítani.

A kutya megmentésére további önkéntesek érkeztek, akik olajat hoztak magukkal, így folytatódott a kátrány eltávolítása.

Az állatot kilenc teljes órán át szünet nélkül tisztították, aki minden réteg kátrány eltávolítása után egyre inkább kezdett hasonlítani egy kutyára.

50 liter olajra és 3 flakon mosószerre volt szükség az állat teljes megtisztításához.

Az Aloé névre keresztelt kutyus így megünnepelhette a második születésnapját.

Az emberek hihetetlen összefogásának és közös erőfeszítéseinek köszönhetően a kutya végül megmenekült, most pedig egy teljesen új élet kezdődik majd számára.

Most Popular

Recent Comments