HomeInterestingEzért a 4 dologért jó, ha előtted pukizik a barátnőd!

Ezért a 4 dologért jó, ha előtted pukizik a barátnőd!

Valóban ciki ha fingunk a párunk előtt? Általában sokaknak kellemetlen, ha társaságban hangosan pukizunk egyet. Ez sokaknak feszengést okoz, de talán még nagyon tabunak számít a párunk előtt elereszteni a galambot. Pedig egy családterapeuta szerint pontosan ezt kellene tennünk. A pukizás a meghittséget jelzi egy párkapcsolatban.

Lead De Cesare családterapeuta ezt fejti ki 4 pontban, amit most össze is foglalunk nektek.
Rámutat többek közt arra, hogy fontos egy kapcsolatban, hogy megmutassuk a valódi arcunkat egymásnak. Miután megnő a bizalom a párunk iránt, a biztonságérzetünk is nagyobb lesz. Ehhez hozzá tartoznak az olyan természetes dolgok, mint a sírás, étkezés, nevetés és különösen fontos, hogy a nők merjenek pukizni a párjuk előtt.

  1. Meghittség

A nőket általában érzékenynek és törékenynek tartják, és sok férfinek ettől lesz egy nő aranyos. Sok olyan kapcsolat van ahol a legjobb barátokból lesznek a legnagyobb szerelmek. Ahogy haladunk előre a kapcsolatban, nem szabad, hogy gondot okozzon, hogy egy nő pukizik a párja előtt.

2. Vicces dolgok

Ha a pároddal tudtok nevetni ezeken a dolgokon, akkor azt jelenti, hogy van humorérzéketek. Az ilyen helyzeteket viccesen kell kezelni. Az nem jó ha az egyik fél mer pukizni a másik előtt de a másik nem a másik előtt. Ez valamilyen szinten bizalmi kérdés. A terapeuta szerint: „Hogyan bízzam rá az életem, ha nem odapukizni előttem?”

3. Nincs titok

Egy kapcsolatban nem szabad a pukizásból titkot csinálni, persze van amikor jobb ha arrébb megyünk pár métert és úgy eresszük ki a „gázokat. A terapeuta szerint: „Ha nem mer odapukizni, akár más titkokat is rejtegethet előlem a párom?”

4. Pukizni vonzó dolog

Lehet, hogy elképesztő dolognak hangzik, de a terapeuta hisz ebben. pl.: Miért nem szeretünk ránézni a párunkra, ha futás közben izzad? Nincs annál jobb ha minden pillanatot megosztunk egymással. A szekértő szerint ez is olyan természetes dolog mint együtt zuhanyozni a párunkkal. Egyszerűen vonzó.

Most Popular

Recent Comments