HomeInterestingEzek a főbb különbségek ennél az 5 hasonló terméknél

Ezek a főbb különbségek ennél az 5 hasonló terméknél

A polcok tele vannak hasonlónál-hasonlóbb termékekkel, amelyek azért kicsit eltérnek egymástól. De vajon tudod, hogy miben? 5 híres, hasonló terméket vettünk szemügyre.

1. Coca-Cola vagy Pepsi
Az ízeket tekintve a Pepsi kólája citrusosabb, míg a Coca-Cola enyhén vaníliás. Összességében hasonlóak az összetevőik, bár a Coca-Cola gyártói szigorúan őrzik a pontos receptet.

2. Lay’s vagy Pringles
Nagyon hasonlóak az ízeik. Ám a fő különbség, hogy a Pringles csak 42%-ban tartalmaz burgonyát, míg a Lay’s chipsek ténylegesen burgonyaszeletek.

3. Lipton vagy Nestea
A címkék szerint a Nestea természtetes aromákat használ, míg a Lipton nem teljesen. Ennek ellenére a Liptonnak sokkal több rajongója van a világon, míg sajnos a Nestea arra kényszerül, hogy 2018-ban bezárja jó néhány gyárát.

4. Orbit vagy Dirol
A felmérések azt mutatják, hogy az Orbit sokkal hosszabb ideig tart, mint a Dirol. Továbbá, ha sokáig rágod őket, az Orbit végül elpuhul, a Dirol pedig kemény lesz.

5. Burger King vagy McDonald’s
Vegyük a sajtburgert alapul. A Burger King-ben megszórják a zsemlét szezámmal, a McDonald’s-ban nem. A Burger King-es változat viszont nem tartalmaz hagymát. A kalóriákat tekintve, a McDonald’s-os sajtburger 300 kalóriát tartalmaz, míg a Burger King-es: 550-et.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments