HomeInterestingEzek az őszinte illusztrációk tökéletesen bemutatják, hogy mi a baj a mai...

Ezek az őszinte illusztrációk tökéletesen bemutatják, hogy mi a baj a mai világgal

Brecht Vandenbroucke illusztrátor nagyon sajátos módon ábrázolja a mai világ problémáit. Például, a közösségi oldalakból vagy az internetes társkeresésből adódó gondokat. Mindenki tudja, hogy mennyire veszélyesek ezek, hiszen nem valós képeket és személyeket ábrázolnak, hanem olyanokat akik csak megpróbálják tökéletesnek beállítani magukat, amit sajnálatos módon a legtöbben el is hisznek. Annak érdekében, hogy tisztában legyünk azzal mennyi rossz és gonosz dolog történik a világunkban, összegyűjtöttünk pár képet Brecht munkáiból, amihez voltaképpen nincs szükség szavakra, hogy felfogjuk és megértsük mi is történik valójában a képeken.

Ez a kép tökéletesen szemlélteti a mai társadalmat, ugyanis az emberek általában nem vesznek tudomást bizonyos dolgokról. Egyértelműen látszik, hogy melyik festő munkáját részesítik előnyben. Az már senkit sem érdekel, hogy annak a hajléktalannak milyen élete van az utcán.

A mai modern technológiáknak és gondolkodásnak hála, nem annyira elképzelhetetlen, hogy hamarosan ilyen sírjaink lesznek a temetőben.

Íme a különbség ember és ember között. Míg egyesek képeket csinálni és videózni mennek egy koncertre, addig ez a vak ember kiélvezi annak minden percét.

A legtöbb ember csomagok nélkül várja ki a sort a mozgólépcsőnél, hogy azon keresztül juthasson fel az emeletre, ennek köszönhetően egy olyan ember, akinek tele van a keze kénytelen a hagyományos lépcsőn cipekedni. Ebből is látszik, hogy a világ tele van önző emberekkel.

Annak ellenére, hogy már nagyon sokat változott a világ, mind a mai napig találkozhatunk olyan emberekkel, akik nem fogadják el egymást, mert más országból származnak vagy épp másmilyen a bőrük színe.

Sajnálatos módon a mai fiataloknak már egyáltalán nincs saját gondolata, ezért ha valóban lenne olyan bolt, ahol gondolatbuborékokat árulnak biztosra vehetjük, hogy hamar bezárna, mint ahogy az a képen is látszik. Az emberek már más dolgokat részesítenek előnyben.

Manapság, ha valaki feltesz egy képet vagy megoszt egy bejegyzést a közösségi oldalakon, akkor általában csak címkékkel látja el azt, hogy rávezesse az embereket épp, hol van, mit csinál, kivel van, hogy érzi magát… és még sorolhatnám. Lassan már semmi más nem határoz meg minket csak ezek a hashtagek.

Minden egyes nap egy nagyon vékony vonal választ el bennünket a képen látható állapottól. Sokan még mindig nem akarják elhinni, hogy a virtuális világ nélküli élet sokkal több és jobb lehetőséget kínál az emberiség számára.

Amikor az emberek nem hajlandóak elfogadni mások gondolatait és elveit. Pontosan ezért van szükség egy olyan személyre, aki mindegyiket megérti és támogatja. Erről ad tanúbizonyságot ez a kép.

Az emberek mindenben a tökéletességet keresik, ennek köszönhetően annyira beképzeltek és fennhéjázóak lesznek, hogy amiben vagy akiben egy kis hibát is látnak egyszerűen figyelmen kívül hagyják.

Nagyon kell vigyázni az internetes társkereséssel, ugyanis az ember bármilyen képet feltehet magáról, ám, amikor eljön a találkozás ideje, nagy meglepetésekben lehet része mindkét félnek.

Ebből a képből is látszik, hogy nem mindenki áll ugyanazon a szinten. Hagyni kellene a fiatalabb generációt kibontakozni.

Milyen érdekes, hogy az azonos nemű párok olyan romantikus filmet néznek, amiben két különböző nemű ember vall szerelmet egymásnak. Ez annyira ellentmondásos dolog, de sajnos valljuk be ez van most.

Most Popular

Recent Comments