HomeInterestingEz a 8 hiba teszi tönkre a legtöbb párkapcsolatot! Sokan nem is...

Ez a 8 hiba teszi tönkre a legtöbb párkapcsolatot! Sokan nem is gondolnák!

Aki volt már hosszabb párkapcsolatban az pontosan tudja, hogy az igazán nehéz időszak akkor kezdődik, amikor elmúlnak a mézes hetek-hónapok. Most elhoztuk nektek a 10 leggyakoribb hibát, ami az esetek többségében tönkre teszi a párkapcsolatokat.

  1. Nem szabad elvárnunk a párunktól, hogy megváltozzon a kedvünkért. A földön egy ember sem tökéletes. Mindenkinek vannak hibái, ezért a hibákat is el kell fogadnunk a párunkban. Persze jelezhetjük a párunknak, hogy mi látjuk a hibáit, de erőltetni azonban akkor sem szabad a változást. Ez hosszútávon folyamatos konfliktushoz vagy akár szakításhoz is vezethet.

2. Fogadjuk el, ha a másiknak van igaza. Ne erőltessük az igazunkat, ha tudjuk, hogy nincs igazunk.

3. Ne avatkozzon harmadik fél a kapcsolatunkba. Ebbe beletartozik a családunk is. A problémákat közös erővel kell megoldani.

4. A párunk testi és lelki szükségleteit mindig tartsuk szem előtt.

5. Ne tartsuk magunkba a haragunkat, inkább adjuk ki, és beszéljük meg a párunkkal.

6. Tiszteljük a párunk eltérő nézeteit. Gondolunk itt a vallási vagy politikai nézetekre.

7. A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Fontos, hogy szinte mindent beszéljünk meg a párunkkal és kérjük ki a véleményét.

8. A fontos döntéseket mindig közösen hozzuk meg. Ha valami fontos dologban a párunk nélkül döntünk, az valószínűleg hosszútávon vitákhoz fog vezetni.

Most Popular

Recent Comments