HomeInterestingEz a 18 kép a legnagyobb bizonyíték arra, hogy a romantika még...

Ez a 18 kép a legnagyobb bizonyíték arra, hogy a romantika még mindig jelen van a földön!

A nők imádják a romantikát, nem véletlenül néznek annyi csöpögős filmet. Amikor azokat nézik, mindig arra gondolnak, hogy egyszer milyen jó lenne, ha az ő párjuk és szerelmük is hasonló romantikus dolgot tennének, mint a főhős. Nos mi összegyűjtöttünk néhány képet, ami a tökéletes bizonyítéka annak, hogy a férfi romantika nem halt még ki, és ezek a hölgyek bizony a világ legszerencsésebb emberei közé tartoznak, mert ilyen férfival áldotta meg őket az élet.

Amikor a párod éjszaka rácsempészi a hőn áhított gyűrűt a kulcstartódra.

„A szüleim esküvője előtt, apukám felbérelt egy festőművészt, hogy fesse le anyukámat. Azt viszont senkinek sem árulta el, hogy megkérte a művész urat, hogy édesanyám keze mellé fessen egy gyűrűt, mert már akkor érezte a szíve mélyén, hogy ő lesz az a nő, akivel le szeretné élni az egész életét”

Amikor már nem tudod jobban kifejezni a szereteted a barátnődnek.

„Édesapám, mindenben segítette édesanyámat, ha kellett megszárította a haját. Én már annak is örülök, ha a barátom hajlandó visszaírni. Na ez itt a nagy különbség.”

„A barátom és én elhatároztuk, hogy valamilyen különleges programot csinálunk. Fogtuk magunkat elmentünk színezőket és nasit venni, majd egész délután a tengerparton színeztünk. Életem legjobb napja volt.”

„Az édesapám meglepte az édesanyámat, aki nagyon szeret kertészkedni, de minden egyes nap után megfájdul a dereka, ezért csinált neki egy olyan kertet, ahol nem kell lehajolnia.”

„A párom minden egyes randevúnkon csinált rólam egy képet, majd ezt az albumot kaptam tőle az évfordulónkra.”

„A harmadik házassági évfordulónkat próbáltuk megünnepelni, ám teljesen el voltunk foglalva a leendő házunk dolgaival. Végül úgy döntöttünk, hogy kimegyünk arra a telekre, ahol a házunk fog épülni, és megeszünk egy szendvicset. Sosem voltam ennél boldogabb.”

Amikor segítséget kérsz a párodtól, hogy milyen körmöt csináltass, és ő mindent megtesz, hogy segítsen.

„Apukám halálosan beleszeretett egy nőbe, de félt bevallani neki az érzéseit. Egy erdei túra alkalmával, a földbe írta annak a nőnek a nevét, akit szeret, majd elküldte neki a képet. A nő az édesanyám volt.”

„Dolgoznom kellett, mikor a MAC ingyen osztogatta a rúzsait. Mivel nagyon szerettem volna egyet, a párom fogta magát, és elment, hogy szerezzen nekem egyet. Ő a világ legjobb pasija.”

„Világ életemben ezzel a kislámpával és tükörrel sminkeltem az arcomat, mert sajnáltam a pénzt egy sminkelő asztalra, ám amikor hazamentem a munkából, a párom ezzel a csodával lepett meg.”

„A barátnőm kistestvére, minden félretett pénzét arra költötte, hogy ezt a gyűrűt megvehesse nekem a születésnapomra.”

,,A szerelmem csináltatott rólunk egy képet pop-art stílusban.”

„Mindig is egy fekete színű rózsára vágytam, de soha nem tudtam hol lelhetek a nyomára. Egy nap ezzel lepett meg a párom.”

„Anyukám terhes volt velem és megkívánta az őszibarackot. Apukámat megkérte, hogy hozzon annyit, amennyit elbír. Erre apukám beállított egy egész barackfával.”

„Amikor azt érzed, hogy a világ legszerencsésebb nője vagy, mert ilyen pasi lehet a férjed, mint ő.”

„Amikor a párod nem fanyalog az elhagyott dolgaid után, hanem nagy gondossággal elteszi neked.”

Most Popular

Recent Comments