HomeInterestingEz a 17 fotó egyértelműen bizonyítja, hogy az élet valójában egy nagyon...

Ez a 17 fotó egyértelműen bizonyítja, hogy az élet valójában egy nagyon jól megtervezett szemfényvesztés.

Sajnálatos módon a mai világban már senkiben sem lehet megbízni csak saját magunkban. A marketingesek mindent megtesznek azért, hogy felhívják a vásárlók figyelmét és a legjobb áron adják el a termékeket. Ehhez persze több trükköt is alkalmaznak, amit nem mondanánk igazán őszintének. A gyanútlan embereknek nagyon résen kell lenniük, hogy ne ejtsék át őket a boltokban, piacokon, kereskedésekben. Gondoltad volna, hogy a narancsokat szándékosan teszik piros hálóba, hogy azok érettebbnek tűnjenek, vagy, hogy a szerencsekerék hátuljára plusz súlyt tesznek, csakhogy a vevők ne tudják elvinni a főnyereményt? A mai napon ilyen és ehhez hasonló képeket gyűjtöttünk össze, amik bemutatják, hogy a mai világban mindent árgus szemekkel kell figyelni.

Már a kozmetikai termékek sem olyanok, mint régen. A „Faberlic” márka egyenesen becsapja a vásárlóit.

Így jár az, aki a jó márkából is olcsó terméket választ.

Annak ellenére, hogy 1 kiló van ráírva, még 900 grammot sem nyom a mérlegen. Micsoda megtévesztés.

Amikor térkövezés szerepel a tervekben, de így olcsóbb a kivitelezés a maradék pénzt pedig elrakják zsebbe.

Előfordul, hogy látsz egy autót, szuper sport kipufogó rendszerrel, de ha közelebbről megnézed, akkor rájössz, hogy ez mind csak szemfényvesztés volt.

Bizony vannak olyan árusok, akik egy ilyen csalóka mérleggel próbálják rászedni a gyanútlan vásárlókat, így csak olyan helyre érdemes menni, ahol tuti, hogy becsületesek az eladók.

A csomagoláson lévő matricák kitakarhatják a lényeges részeket, amire megint a naiv vásárlók fáznak rá.

Nem egy olyan boltot láttunk már ahol tökéletesre voltak hajtogatva a törülközők. Igazából ennek alapján nem is olyan bonyolult feladat, mint gondoljuk.

A legtöbb bébirépa valójában normális répa volt, csak olyan csúnyák voltak, hogy nem lehetett őket eladni. Annak érdekében, hogy ettől is megszabaduljanak inkább kisebbre darálják őket.

Amikor egy vagyonos család háza mellett elmegyünk akkor mindig irigykedünk, hogy nekik milyen szép, egészséges gyepjük van. Nos ezt jobbára csak festékkel érik el.

Akik azt hiszik, hogy van Seat motor azt el kell, hogy keserítsük, mert valójában Volkswagen motor van a kocsikban.

Egy külföldről rendelt merevlemez, ami igazából egy hagyományos memóriakártyát és néhány csavart tartalmaz, hogy nehezebbnek érezzék a szerkezetet.

Igen, jól látjátok ezek push up hátsók, amiket a nadrágok alá kell felvennie a nőknek, hogy szebb fenekük legyen.

A legtöbb szupermarket azért árulja piros színű hálóban a narancsokat és mandarinokat, mert attól narancsosabbnak látjuk az árnyalatát. Ezáltal pedig azt hisszük, hogy érettebb is.

A szerencsekerék hátuljára felhelyezett plusz nehezék lehetővé tesz, hogy a gyanútlan vásárlók ne vigyék el a főnyereményt.

„Rendeltem az internetről egy power bankot, amit kíváncsiságból felnyitottam, és semmi más nem volt benne, csak néhány elem.”

Valójában ennyi dezodor van egy Old Spice-os dobozban.

Most Popular

Recent Comments