HomeInterestingEz a 14 kép bebizonyítja, hogy nem hihetünk az Instagramnak.

Ez a 14 kép bebizonyítja, hogy nem hihetünk az Instagramnak.

Az emberek ma már életük 90%-át a közösségi platformokon élik, ahol jobbnál-jobb képeket töltenek fel magukról. Természetesen ez egyáltalán nem tükrözi a valóságot, hiszen elegendő egy jó póz, megfelelő fény és egy jó fotós ahhoz, hogy szuper képek készüljenek róluk. A fotósoknak olyan különleges érzéke és tehetsége van a képek elkészítéséhez, mint senki másnak. Na persze ez a tudás nem csak a fényképezőgép elkattintásában merül ki, hanem hogy a leglehetetlenebb helyszínekből is képesek mesebeli háttereket készíteni. Nyilván fontos, hogy ismerjék a Photoshop program minden csínját-bínját, hogy még lenyűgözőbbé tudják tenni ezeket a fotókat. A mai cikkünkben bemutatjuk, hogy csinálnak a profi fényképészek zseniális képeket.

Néha elegendő egy egyszerű háttér ahhoz, hogy zseniális képek készüljenek.

Egy jó fotós a nem túl előnyös anyagból is képes tökéleteset alkotni. Mi sem lehetne jobb bizonyíték, mint ez a kép.

Egy egyszerű lámpára és némi photoshop tudásra van szükség ahhoz, hogy földön túli fotók szülessenek.

Egy újabb szuper kép, ami bizonyítja, hogy a Photoshopnak majdnem ugyanolyan ereje van, mint a sminknek.

Olykor nem szükséges extra kellékeket beszerezni egy merész képhez. Elegendő csak egy lámpa, amit szuperül át lehet alakítani fáklyává.

Így kell filléres anyagokból profi képet készíteni. Ha valaki ért a képek szerkesztéséhez, akkor a világ a lábai előtt hever.

Ha bárányfelhőn szeretnél feküdni, egyszerűen csak tépj szét egy párnát és rakj magad mögé egy teljesen hétköznapi lámpát. A többi a fotós dolga.

A fotósoknak különleges tehetségük van ahhoz, hogy a leglehetetlenebb helyeken készítsenek mesteri fotókat.

Néha nem kell messze menni egy profi képért. Egyszerűen csak ugorj ki a kertetek végében lévő tóhoz, és a fényképész mindent megtesz, hogy csodálatos képek készüljenek.

Az Instagramon általában mindig a legtökéletesebb képeiket teszik közzé az emberek. Ez a fotó remekül szemlélteti, mi a különbség a közösségi oldalak és a valóság között.

Simán ráborulhatsz az út szélén álló bokorba is, hiszen a fotósnak megvan az a képessége, hogy igazi tündér országgá varázsolja a körülötted lévő helyet.

Mintha egy igazi varázsvilágba csöppent volna ez a cica-mica.

Íme egy újabb példa, ami szemlélteti, hogy mi a legnagyobb különbség azok között a képek között, amik Instagramon vannak és, ami a telódban.

A professzionális képekhez nem kell stúdióba menni, hiszen elég, ha anyukád virágos kertjében csinálsz pár művészi képet és utána megphotoshoppolod.

Mit gondolsz ezekről a kis trükkökről?

Most Popular

Recent Comments