HomeInterestingEz a 14 tipp segít, hogy tökéletesen mutass egy fotón.

Ez a 14 tipp segít, hogy tökéletesen mutass egy fotón.

A világon nincsenek csúnya emberek és mindenki olyan ragyogóan tündökölhet, mint egy csillag. Mindössze annyit kell tenned, hogy megtanulsz néhány alapvető pózt, ami segít a megfelelő testtartás, kéztartás…stb, elhelyezésében. Próbáld ki, neked is biztosan sikerül!

A „csípőre tett csukló” agresszív kisugárzást ad. Helyette mutasd meg gyönyörű körmeid, és fordítsd el a fejed.

Ne nyomd össze a derekad, mert ez további ráncokat eredményez a ruhádon, ezért elképzelhető, hogy nem fogsz olyan szépen mutatni a képen, mint ahogy azt gondoltad.

Hanyagold a feszes kezeket, valamint, hogy a  könyököd, a kamera irányába nézzen. A csuklódnak szabadnak és kecsesnek kell lennie.

Próbáld meg lágyan megérinteni az arcod úgy, hogy kissé nyitva van a szád,mert ez vonzóbbá teszi az összképet. Fontos, hogy ne túl keményen érintsd meg az arcod, mert a fogfájás juthat mindenki eszébe.

A karok legyenek szabadon, de ne csak a tested mellett lógjanak. Tedd az egyik kezed a derekadra és kissé billentsd az egyik oldalra a fejed. – így kihangsúlyozod a test előnyeit, beleértve a gyönyörű arcod.

A határozott megjelenés és a szép ajkak mindig jól néznek ki. Ha kicsit elfordítod a fejedet, megérinted az arcodat az ujjaiddal és résnyire nyitod a szádat, finom és nőies leszel.

Ne hunyoríts. A szem természetes alakja a legszebb.

Ne takard el az arcod a kezeddel. Inkább a jobb oldali képen látott pózt kövesd.

Fontos, hogy ne zárkózott pózban legyél, hanem nyitottban. Ez a személyiségedről is  árulkodik.

A mérges megjelenés aránytalanul nagy ajkakat csinál és barátságtalanul fogsz kinézni. Nézz a fényképezőgépbe kissé oldalra fordított testtel. Kipróbálhatsz különböző kar pozíciókat is.

Hacsak nem egy afrikai törzsfőnök felesége vagy, nem szükséges az állad felemelni.

A kezed mindig legyen lazán. Csak hasonlítsa össze ezt a két fotót, és meg fogod érteni, miért.

Teljes alakos képnél ne használj természetellenes, erőltetett pózt.

Íme egy kis titok a teljes alakos képhez: a test kanyarulatának hasonlítania kell az „S.” betűhöz. Jobb, ha a testsúlyt áttolod az egyik lábadra és a karjaidat nyugodt helyzetbe teszed. Az állad emeld kicsit feljebb.

Most Popular

Recent Comments