HomeInterestingÉrdekes pszichológiai teszt: Te felismered melyik család nem igazi?

Érdekes pszichológiai teszt: Te felismered melyik család nem igazi?

A családi vagy párkapcsolatok ugyanannyira fontosak az egészséges életmód szempontjából, mint a megfelelő étkezés, testmozgás, gondolkodásmód. A legelső kapcsolatok mindig gyerekkorban alakulnak ki a család jóvoltából. Ez a típusú kapcsolat képes akkora hatással lenni a gyermeki lélekre, ami nagyban meghatározza, hogyan fogja kezelni felnőtt korában az embereket, helyzeteket. Olvasd végig ezt a pszichológiai tesztet, hogy megtudd, te milyen típusú gyermek voltál, és, hogyan hatnak rád az emberi kapcsolatok.

Vedd szemügyre ezeket a fotókat. Véleményed szerint, melyik nem igazi család? Nem kell túl sokat időznöd ezen a kérdésen. Ha alaposan megnézted, menj lejjebb és olvasd el, melyik képnek mi a jelentése.

Egyes számú család.

Ha a válaszod ez a család volt, akkor te családorientált vagy, de nem egy átlagos fajta. A barátaid számodra az igazi család, mert elképzelhető, hogy apa nélkül kellett felnőnöd, ezért mindent meg szeretnél tenni, hogy segíts az embereken. Lehet, hogy nem a legboldogabb család, de legalább igazi. Az anya szemmel láthatóan gondoskodik a gyermekéről. Nem szeretnéd, ha a gyereked apa nélkül nő fel, ezért választottad ezt a családot hamisnak.

Kettes számú család.

Ha erre esett a választásod, akkor családorientált vagy, hiszen a család számodra szent és sérthetetlen. Stabil és őszinte barátságokat kötsz másokkal, ám a legfontosabb számodra a bizalom. Képes vagy magad és saját érdekeid háttérbe szorítani, hogy családod igényeit kielégítsd és boldoggá tedd.

Biztos neked is feltűnt, hogy ez a család nem igen hasonlít egy valódi családra. A felnőtt alakok nem igazán figyelnek oda a gyerekre, sőt a gyerek sem fogja meg szülei kezét. Konkrétan egy idegen csoport tagjai is lehetnének. Ha igazi családi ember vagy akkor, tudod, hogy ez nem egy igazi család.

Hármas számú család.

Ha a hármas számú képre esett a választásod, akkor nem egy boldog és békés családból jöttél. Nehéz gyerekkorod miatt nehezedre esik megbízni az emberekben. Folyamatosan aggódsz valami miatt, és másokkal való kapcsolatkiépítés számodra nagy kihívást jelent.

De a fotón szereplő alakok egy igazi család képét mutatják, akik békében és harmóniában élnek. A szülők gyakorlatilag megölelik egymást, még sétálás közben is, az apuka megfogja a gyermek kezét. Azért mert diszfunkcionális családban nőttél fel, negatív véleményed alakult ki az emberekről. Nem hiszed, hogy létezik normális családi kapcsolat ennek köszönhetően jutottál arra a következtetésre, hogy ez nem valódi család.

Most Popular

Recent Comments