HomeInterestingEmlékeztek még a Star Wars fiatal Anakinjára? Így néz ki napjainkban!

Emlékeztek még a Star Wars fiatal Anakinjára? Így néz ki napjainkban!

Édes gyermeksztárként szerepelt a filmtörténelem egyik leghíresebb filmjében Jake Lloyd. A Csillagok háborújában játszó, akkor 10 éves fiúcska, már csak árnyéka önmagának és egykori bája sem olyan lehengerlő, mint 1999-ben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

1 Film (@1film1) által megosztott bejegyzés,

Llyod már teljesen felhagyott a színészkedéssel, mivel úgy érezte, a filmes szakma megkeserítette az életét. A most 29 éves színész teljesen le van csúszva, nem csak anyagilag, kinézetre is.

Utolsó moziját 2005-ben, azaz 13 éve forgatta, le azóta nem látható a vásznon. Egy interjúban nyilatkozta őszintén, hogy besokallt a gyerekkori felhajtástól, az ismertséggel járó állandó rivaldafényben szerepléstől.

Akadt olyan nap, amikor ötvennél is több interjút adott, ami még egy profi színész számára is megterhelő, nemhogy egy kezdő, tapasztalatlan gyereknek.

Rendkívül fiatalon nyúlt az alkoholhoz és a drogokhoz, mivel állítása szerint a tudatmódosító szerek nélkül gyakran dührohamokat kapott.

Két éve a törvénnyel is meggyűlt a baja: letartóztatták gyorshajtásért.

Ügyét az is súlyosbította, hogy ellenszegült a rendőröknek és megkísérelt elhajtani a letartóztatás elől. Miután elkapták, börtönbe zárták, ahol kiderült, hogy komoly skizofréniában szenved, ezért egy pszichiátriai intézetben kezdték el kényszer gyógykezelését.

Most Popular

Recent Comments