Egy új trend terjeng a világon, nem hiszed el, hogy mire használják a lányok a tampont!

345

Egy meglehetősen veszélyes trend ütötte fel a fejét, Amerikában. Nem igazán tudjuk megemészteni a hírt, ki képes ilyenre csak azért, hogy néhány plusz kilótól megszabaduljon

Amerikában élő szakemberek, akik rendszeresen foglalkoznak az étkezési zavarok okával, nagyon durva és életveszélyes dologra lettek figyelmesek, amik azonnal beindították a riasztót.

Ennek a bugyuta trendnek a rajongói narancslébe, limonádéba vagy vízbe megforgatott tampont nyelnek le. Ettől azt remélik, hogy nem lesznek olyan hamar éhesek. Régen az étkezési zavarokkal küzdő modellek körében elterjed a vattapamacs evés, de ez mostanra már egy modernebb és, mint említettük nagyon nagyon veszélyes tevékenységgé nőtte ki magát.

Annak idején a tamponokat, arra a célra találták ki, hogy a súlyánál majdhogynem 10x annyi folyadékot magába  tudjon szívni és ott tartani. Gondoljon mindenki csak bele, mit csinálhat akkor ez egy, gyomorsavval teli gyomorban, különösen, ha nem egyet hanem 3-4 darabot nyelnek le.

Az orvos is mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy ne próbálják ezt csinálni, hiszen a túlzott folyadékvesztés halált is okozhat.

Sőt nem egyszer hallottuk már, hogy ezek a termékek káros anyagokat tartalmaznak, mint például: dioxint, műszálat, vagy egyes szagokat csökkentő vegyületeket. Úgy, hogy még egy érv, miért nem ajánlatos ezeket a dolgokat megenni.

Ha valaki akár csak egyszer a hecc kedvéért kipróbálja ezt, azonnal orvoshoz kell menni, mert nagy veszélyben lehet a “fogyasztó”. Ha valaki fogyókúrázni akar, válasszon magának megfelelő étrendet, amit tud is követni, illetve menjen el sportolni.

SHARE
Previous articleKasza Tibi és felesége egyenes adásban, hihetetlen bejelentést tettek!
Next article17 meglehetősen fiatal nő, akik sokkal idősebb férfit választottak maguknak!