HomeInterestingEgy új trend terjeng a világon, nem hiszed el, hogy mire használják...

Egy új trend terjeng a világon, nem hiszed el, hogy mire használják a lányok a tampont!

Egy meglehetősen veszélyes trend ütötte fel a fejét, Amerikában. Nem igazán tudjuk megemészteni a hírt, ki képes ilyenre csak azért, hogy néhány plusz kilótól megszabaduljon

Amerikában élő szakemberek, akik rendszeresen foglalkoznak az étkezési zavarok okával, nagyon durva és életveszélyes dologra lettek figyelmesek, amik azonnal beindították a riasztót.

Ennek a bugyuta trendnek a rajongói narancslébe, limonádéba vagy vízbe megforgatott tampont nyelnek le. Ettől azt remélik, hogy nem lesznek olyan hamar éhesek. Régen az étkezési zavarokkal küzdő modellek körében elterjed a vattapamacs evés, de ez mostanra már egy modernebb és, mint említettük nagyon nagyon veszélyes tevékenységgé nőtte ki magát.

Annak idején a tamponokat, arra a célra találták ki, hogy a súlyánál majdhogynem 10x annyi folyadékot magába  tudjon szívni és ott tartani. Gondoljon mindenki csak bele, mit csinálhat akkor ez egy, gyomorsavval teli gyomorban, különösen, ha nem egyet hanem 3-4 darabot nyelnek le.

Az orvos is mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy ne próbálják ezt csinálni, hiszen a túlzott folyadékvesztés halált is okozhat.

Sőt nem egyszer hallottuk már, hogy ezek a termékek káros anyagokat tartalmaznak, mint például: dioxint, műszálat, vagy egyes szagokat csökkentő vegyületeket. Úgy, hogy még egy érv, miért nem ajánlatos ezeket a dolgokat megenni.

Ha valaki akár csak egyszer a hecc kedvéért kipróbálja ezt, azonnal orvoshoz kell menni, mert nagy veszélyben lehet a „fogyasztó”. Ha valaki fogyókúrázni akar, válasszon magának megfelelő étrendet, amit tud is követni, illetve menjen el sportolni.

Most Popular

Recent Comments