HomeInterestingEgy 21 éves férfi, igazi Popeye-é műtette magát, de ez még semmi!...

Egy 21 éves férfi, igazi Popeye-é műtette magát, de ez még semmi! Még valamit átoperáltatott magán!

Kirill Tereshin egy 21 éves fiatal srác, aki egykoron katonai szolgálatokat teljesített, úgy határozott, hogy pontosan olyan karokat szeretne, mint a leghíresebb tengerészé a világon, aki nem más, mint Poepeye. Bizonyos készítmények segítségéhez folyamodott, hátha ezzel növekedésre bírhatja kezeit. Ez sikerült is, bár azóta nagyon furán néz ki, nem véletlenül kapta meg a „Popeye” becenevet.

Ennek a fiatal orosz fiúnak az élete tele van izgalmakkal.

Nemrégiben felröppent a hír, hogy a testén valami mást is meg szeretne változtatni, és ehhez orvosi beavatkozásra van szükség.

pakamon (@ubonad) által megosztott bejegyzés,

A fiatal fiút, orvosai rengetegszer figyelmeztették, hogy fejezze be ezt az őrültséget, amit saját maga ellen folytat, mert kezei nem a véletlennek köszönhetik, hogy teljesen elszíneződtek. Ugyanis nagyon nagy az esélye annak, hogy Kirill keze le fog esni. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy nőként szeretné tovább élni életét, de azt nem tudtuk, hogy ez csak kósza pletyka, vagy tényleg van valóságalapja. Egy későbbi interjúból kiderült, hogy szeretett volna kebleket is csináltatni.

?ГЛИТТЕР БЛЕСТКИ GLITTER (@glitteromania) által megosztott bejegyzés,

Végül tudomásunkra jutott, hogy valóban elment egy plasztikai sebészhez, de, hogy mit műttetett meg az eddig a pillanatig rejtély volt. Szerencsére nem kebleket csináltatott magának, hanem óriási lábakon hagyta el a kórházat. Kirill drasztikus vádlikat csináltatott magának, ami egyáltalán nem nyújt kecsegtető látványt.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Egész testéről még nem készültek képek, hogy láthassuk a teljes összképet. Egyelőre be kell érnünk egy olyannal, amin több szögből van lefotózva újdonsült lába.

A fiúról egy videó is készült, amit most megosztunk veletek, hogy lássátok milyen durva hatást kelt, ez a hatalmas bicepsz.

ЗугоTV-Ваины,приколы (@zugo.tv) által megosztott bejegyzés,

Még fozótáson is járt, és egész szemrevaló lányok társaságában mutatta meg a karjait.

pakamon (@ubonad) által megosztott bejegyzés,

Bicepsze gyakorlatilag nagyobb, mint az egész feje.

pakamon (@ubonad) által megosztott bejegyzés,

Így fest etetés közben.

pakamon (@ubonad) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments