HomeInterestingEbből a 15 dologból, 5 perc alatt megtudhatod, hogy bejössz-e egy lánynak!

Ebből a 15 dologból, 5 perc alatt megtudhatod, hogy bejössz-e egy lánynak!

Nem egy nagy hátrány, ha képes vagy olvasni bizonyos jelekből és gesztusokból, amivel kikövetkeztetheted, hogy tetszel-e az adott hölgynek vagy sem. Alapjáraton ez azért fontos tudás, mert ha képes vagy megállapítani, hogy bejössz-e a lánynak, úgy fogsz közeledni hozzá. Nyilván nem fogsz olyan nőnek udvarolni, aki nem mutat semmiféle érdeklődést feléd.

Úgy döntöttünk, hogy segítünk a férfiaknak. Összegyűjtöttünk néhány egyértelmű női jelet, ami arra utal, hogy tetszel neki. Uraim, jobb ha ezt megjegyzitek mert a későbbiekben nagy hasznát veszitek.

1, Az arcára van írva.

Amikor baráti társaság nélkül találkoztok, sokkal bensőségesebb beszélgetés kivitelezhető. Olyan információkat is elárulhat, amit társaságban amúgy nem merne elmondani. Az arcának a rezzenésiből sok mindent megtudhatsz.

Ha őszintén mosolyog, azt abból tudod megállapítani, hogy a szeme sarkában kis ráncok jelennek meg, amik felfelé kunkorodnak. Abból tudod, hogy figyelme maximálisan a tied, hogy folyamatosan rád néz, mikor mondasz valamit. Viszont, ha összeakad a tekintetetek és ő elpirul majd elkapja a tekintetét, az is sokat mondhat. Figyeld a pupilláját, ha kitágul az jó jel.

2, A testbeszéde sokatmondó.

Ha beszélgettek, teste teljes mértékben feléd néz, kicsit előrébb hajol, ezzel is közelebb kerülhet hozzád. Nem ijed meg, ha közeledni kezdesz felé. Nem teszi karba a kezét, hogy azt jelezze, ne érj hozzá. Lábfeje a te irányodba néz, és amikor odalép hozzád a csípőjét is odatolja.

3, Az ujjaival játszik a hajával, néha még rá is tekeri.

4, Hozzáér, esetleg megnyalja a szája szélét.

5, Elkezd bókolni neked.

A mai világban már nem számít gáznak, ha egy nő kezdeményez először. Előfordulhat, hogy többször is megdicsér és bókol neked, ha így van, akkor az annak a jele, hogy szerelmes beléd.

6, Érintés.

Nem jön zavarba és nem érzi feszélyezve magát, mert hozzáértél. A szerelmespárok egyik jele, mikor megfogják egymás kezét.

7, Mindig tud időt szakítani rád.

Mindegy, hogy mennyire elfoglalt, ha tetszel neki, esetleg már beléd is zúgott, akkor tuti biztos lehetsz benne, hogy egy-másfél órányi együtt töltött időt besuvaszt a napjába.

8, Minden érdekli, ami veled kapcsolatos.

Nem rohan le 100 kérdéssel, hanem szépen fokozatosan érdeklődik a dolgaidról. Ha valami érdekli veled kapcsolatban, inkább hozzád megy oda, mintsem a barátaidból próbálja kihúzni az infót.

Most Popular

Recent Comments