HomeInterestingDolgok amiket nap, mint nap rosszul csinálunk.

Dolgok amiket nap, mint nap rosszul csinálunk.

Sok dolog van ami napi szinten időpocsékolásnak bizonyul. Ez mind azért van, mert sok mindenről nem tudjuk, hogy miért van, vagy mi célt szolgál. De ne feledjük valójában mindennek oka van, és semmi sem véletlen. Íme egy rövid kis összeállítás amit jó ha tudunk, ha könnyebb napokat szeretnénk.

1. Az üdítős dobozok nyitófüle nem véletlen lyukas. Ha átfordítjuk ide helyezhetünk egy szívószálat, amivel könnyeben iszunk, és nem fog kiesni a dobozból.  

2. Íme a tökéletes tükörtojás titka. Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? 

3. Ha egy hosszabbított vezetékkel bajlódunk, mert mindig szétcsúszik, akkor valószínűleg valamit rosszul csinálunk. Íme a helyes összekötés. 

4. Fokhagyma pucolás pillanatok alatt. Ugye, hogy te sem így csináltad eddig? 

5. A körömfestés 3 szabálya. Ha egyenletesen festett körmöket szeretnénk kapni a képen látott módon 3 vonalból próbáljuk befedni a körmöt. 

6. HA a melegben innánk egy hideg italt, de nincs a hűtőben, ne keseredjünk el. Egy nedves papírral betekert palack pillanatok alatt lehűl. Negyed óra elteltével már hideg italt ihatunk.

7. Nem is olyan bonyolult. Ha követjük az ábrázoláson látott pontokat, villámgyorsan képesek leszünk bekötni a cipőnket.  

8. A fagyi szendvics házilag, és pillanatok alatt. 

9. A kemény műanyag csomagolást egy konzervnyitó segítségével könnyedén nyithatunk. 

10.  Póló hajtogatás pillanatok alatt. Jól nézd meg a 3 pontot és próbált betartani a sorrendet. Meglátod pofon egyszerű.   

11. Egy bidé használata higiénikusabb, mint a papír. Gyorsabb, tisztább, kényelmesebb. 

Most Popular

Recent Comments