HomeDivatDivattervezők, akik méregdrága farmert készítettek, és a legjobb, hogy nem kell alá...

Divattervezők, akik méregdrága farmert készítettek, és a legjobb, hogy nem kell alá semmit felvenni!

A divat napról napra változik, ezért a divattervezők próbálnak lépést tartani vele, és érdekesebbnél érdekesebb, valamint furábbnál furább ruhákat készíteni, ami már néha az embereknél kiveri a biztosítékot, mert egy kicsit túlzásba estek.

Régen az volt a divat, hogy minél több gönc legyen rajtad, megszámlálhatatlan alsó szoknya ilyen felső olyan ing stb… Viszont most évről évre kevesebb ruha kell, és ez látszik is a nemrég tervezett farmeren is. Bár nem igazán értjük az összefüggést, hogy miért ilyen méregdrága egy olyan ruhadarab, amiben alig van anyag. Persze nyilván a nevet kell megfizetni, de ez az összeg teljesen nonszensz, és a legviccesebb a dologban, hogy bizony vannak emberek, akik tényleg képesek kiadni vagyonokat egy ilyen ruháért.

De nézzük, hogy egyes márkák, milyen őrült ötletekkel rukkoltak elő. Ezúttal egy majdnem nyitott, oldalt hálós farmert sikerült a piacra dobniuk és eladásra kínálniuk. A trükk az, hogy fehérnemű nélkül kell viselni. Extra mi?

A weboldalon ilyen nadrágokban pózoltak a modellek, akiken szintén nem volt fehérnemű. Valóban nagyon sejtelmes darabnak ígérkezik, de hol marad ebből a nőiesség? Folyamatosan azt hangsúlyozták, hogy a nőiességet ki kell emelni. Továbbmegyek, nem gondolnám, hogy bármelyik férfi azt mondaná erről a darabról, hogy vonzó. Uraim, hogy álltok a kérdéshez?

Egy kicsit úgy néz ki, mintha a farmer alá harisnyanadrágot vettünk volna. Nem tudom, hogy vagytok vele hölgyek, ti viselnétek ehhez hasonló nadrágot?

Vajon akkor is megvásárolnátok online vagy a boltban, ha kiderül, hogy ez a csodálatos darab majdnem 167 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül? Bizony, jól olvassátok, ezért a farmernadrágért elkérhetnek tőletek egy vagyont. A kérdés csupán csak az, hogy van e értelme ilyen ruhadarabba, ennyi pénzt fektetni?

Nektek mi a véleményetek a jövő divatjáról? Meddig fognak elmenni a készítők?

Most Popular

Recent Comments