HomeCelebrityCsifó Dorina, a Barátok közt Temesvári Noémije, ekkorát változott 11 év leforgás...

Csifó Dorina, a Barátok közt Temesvári Noémije, ekkorát változott 11 év leforgás alatt!

Csifó Dorina 1992-ben, azaz 4 éves korában kezdett el járni Koltai Judit színitanodájába, ám tehetségének köszönhetően, néhány év múlva már az Annie című musicalben csillogtathatta meg tehetségét.

Akkor vált közismertté, mikor megkapta Temesvári Noémi szerepét a  magyar származású Barátok közt című sorozatban. 2003-2008-ig szerepelt benne, de utána kiszállt a sorozatból. Után többször hallhattuk énekelni, pár dalt ki is adott, legsikeresebb dala a „Könny a semmiért” lett. Mivel Dorina akkoriban, igencsak úgy nézett ki, mint egy rocker, ez a dal tökéletesen illet egyéniségéhez.

A sokak által kedvelt Noémi, vagyis Dorina, külseje is, no meg élete is fenekestül felfordult. A színésznőnek van egy kisfia, akit bizony egyedül nevel, ugyanis egy éve hagyta el őket férje, akivel 2011-ben házasodtak össze.

Jelenleg gyermekeknek szánt színdarabokban láthatjuk feltűnni Dorinát.

11 év alatt nagyon sokat változott a színésznő. Ahogy az várható is volt, nőiesebb lett, nőiesebb ruhákat kezdett el hordani, nőiesebben kezdett viselkedni… stb. Egyszer-kétszer, mint énekesnő, sikerült fellépnie, de leginkább szinkronszínészként hallhattuk felcsendülni bájos hangját. Talán az egyik legismertebb szinkronszerepe Ginny Weasley és Aranyhaj volt De mindemellett számos más sorozat szereplőnek és filmszereplőnek kölcsönözte hangját. Nem is olyan régen a Szultána sorozat Köszem szultánájának adta hangját.

2011-ben Viktorral egybekeltek, mert már 3 és fél éve alkottak egy párt, majd ebből a házasságból született meg kisfiúk, Vince. A pici mindössze egy éves volt, mikor az édesapja, magukra hagyta őket. A neveléssel járó feladatok Dorina nyakába szakadtak, aki édesanyja segítségét kérte. 2015-ben kimondták a válásukat. Vince ebben az évben tölti be hatodik életévét, rendszeresen jár édesanyjával a színházba, mert gyerekdarabokban kapott szerepet.

Dorina elmondta, hogy nem is olyan rég alakított Malacka szerepét a Micimackóból, jelenleg pedig a Keménykalap és krumpliorr színdarabjában, a majomtolvaj szerepét kapta meg. A kisfia mindegyik darab szövegét kívülről tudja. Mindig ott ül az első sorban, hogy végignézze huszadik alkalommal is a darabot.

A színésznőt anyukája segíti, elmondása szerint nem tudja mi lenne vele, ha ő nem lenne. Jelenleg is velük él együtt, és még nincs olyan, aki elrabolta volna a szívét.

„Mivel nem sokkal ezelőtt estem át egy szakításon, rendbe kell tennem a lelkem és az életemet is. Szóval nem igazán szeretnék új kapcsolatba bonyolódni. Úgy gondolom, egy ideig marad minden ebben a kerékvágásban édesanyámmal és Vincével, mert nekem most így teljes az életem.” – mondta Dorina.

Így néz ki most napjainkban Dorina:

Szinkronizálás közben.

A Micimackó című színdarabban alakítja Malackát.

Édesanyjával és kisfiával játszadoznak a játszótéren.

Most Popular

Recent Comments