HomeCelebrityBaukó Éva döbbenetes pózban, hozta mindenki tudtára, hogy a Capri szigeten sütteti...

Baukó Éva döbbenetes pózban, hozta mindenki tudtára, hogy a Capri szigeten sütteti a hasát!

Az egykori villalakó, aki mindig balhéiról volt híres, majd a való életben egyre zűrösebb dolgokba keveredett, ma már egy kicsit komolyabbra vette a figurát. Még mindig van olyan ember, akivel összetűzésbe tud keveredni, de igyekszik türtőztetni magát.

Majd később felröppent a hír, hogy nagyon komoly fogyókúrába kezdett, hiszen a folyamatos koktélozás a Pesti éjszakába megtette a hatását, és nem kívánatos helyre került fel jó pár kiló felesleg. Ezért durva edzésbe kezdett és nagyon szigorú diétát kezdett el követni, amivel sikerült is ledobnia jó pár kilót. Instagram oldalán el is árulta, hogy csinálta.

Azóta Éva még mindig szinten tartja magát és ezt úgy próbálja mindenki tudtára adni, hogy, a barátaival karöltve elment a mesés Capri szigetre pihenni és számos képet osztott már meg a nyaralásról, ahol különféle pózokban csináltatott képet magáról, mint például ez a terpeszben ülős kép. Eddig még soha nem láttunk tőle, ennyire megrázó képet, jó értelemben, követői mondjuk köpni-nyelni nem tudtak eme látvány után.

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Ritkán látni őt monokini fürdőruhában, hiszen eddig mindig gyönyörűen formált alakját mutogatta, ha kellett, ha nem. Ám ez a zöld színű dressz is határozottan jól áll neki, ami kiemeli a vonalait. Ezen a képen például valószínű azért feledkezik bele a csodás kilátásba, hogy hátsó felét is megmutassa rajongóinak.

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Rajongói reménykednek benne, hogy még több fürdőruhás képet fog megosztani, ami a nyaraláson készül. Évát ismerve, valószínű nem hagyja cserben követőit.

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

 

Most Popular

Recent Comments