HomeCelebrityAz Alkonyat sztárja titokban ment férjhez, itt vannak a legfrissebb képek az...

Az Alkonyat sztárja titokban ment férjhez, itt vannak a legfrissebb képek az esküvőről!

Biztos sokan láttátok már az Alkonyat című filmet és annak többi részét. Így nem idegen számotokra az a név, hogy Alice Cullen, akit Ashley Greene testesített meg. Bizony, ő volt Edward Cullen (Robert Pattinson alakította) testvére, aki látta a jövőt. Akik szerették ezt a kategóriájú filmet, valószínű izgulva nézték végig, hogy mi lesz a család sorsa és a történet vége. Alicenek a filmben volt párja, de nem kötötték össze életüket isten színe előtt, úgy, mint Bella és Edward.

Most azonban egy döbbenetes hír derült ki a színésznőről, amivel minden egyes rajongót megleptek.

Egyes hírességek, már a menyegző előtti hónapokban elkezdik feltöltögetni a képeket Instagramra, Twitterre, hogy hogyan készülnek a nagy napra. Ám Ashley és párja nem így tettek.

A fiatal színésznő, 17 éves korában döntött úgy, hogy Los Angeles-be költözik, hogy elérje céljait, és megvalósíthassa nagy álmait, ami nem más volt, minthogy igazi szupermodell legyen. Igaz eleinte nehezen ment neki a dolog, ám egy napon az Alkonyat című film rendezője véletlenül felfedezte Ashley-t és szerepet ajánlott neki a filmben. Tehát így kapta meg Alice szerepét, ekkor mindössze 21 éves fiatal, álmodozó lány volt.

Ez a zseniális film indította be valójában karrierjét, amiből még plusz 3 rész készült.

Ashley Greene Brasil ? (@ashleygreenebrasil) által megosztott bejegyzés,

Ashley-nek az ominózus filmek óta, nem kell azzal bajlódni, miből tartja el magát, ám 2010 óta nem voltak olyan neves szerepei, mint az Alkonyatban. De hála isten nincs oka panaszra, hiszen nemrégiben összeházasodott vőlegényével Paul Khoury-val, akivel már másfél éve jártak jegyben.

Ashley Greene Brasil ? (@ashleygreenebrasil) által megosztott bejegyzés,

Kaliforniában tartott esküvőjükre több, mint száz rokon valamint barát és hajdani munkatársak lettek meghívva. Az Alkonyat néhai sztárja, Robert Pattinson is hivatalos volt a nagy eseményre, de jelen lehetett még Ashlee Simpson és Brittany Snow is.

Ashley Greene Brasil ? (@ashleygreenebrasil) által megosztott bejegyzés,

Ashley rengeteget változott a film óta és az évek során, legfeltűnőbb változása, hogy megnövesztette a haját.

Ashley Greene Brasil ? (@ashleygreenebrasil) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments