HomeCreepyA tudódok által sem ismert lényt sodort partra a víz, amitől jelenleg...

A tudódok által sem ismert lényt sodort partra a víz, amitől jelenleg mindenki retteg!

Ahogyan a világ változik, úgy változik körülöttünk minden, az emberek, a tárgyak, a természet és még az élőlények is. Ezek az élőlények sajnos nem tudnak lépést tartani, ekkora változással, amekkorát mi emberek generálunk. A folyamatos tengeri utak az olajfúrótornyok, a fejlesztések és a kiömlött olaj is sok katasztrófát tud okozni a tenger élővilágában. Olyan lények születnek, keletkeznek a földön, amikkel még senki sem találkozott még a tudósok sem. Pontosan ehhez hasonló eset történt a Fülöp-szigetek területén is.

Egy rendkívül érdekes és felismerhetetlen élőlényt mosott partra a víz, amin minden ott lakó és turista meglepődött.

Mint fentebb mondottam, a kutatóknak sincs fogalmuk és információjuk arról, hogy mi lehet ez az állati külsejű lény, ami a leghátborzongatóbb az egész testben, hogy nincs semmilyen látható érzékszerve, csak és kizárólag szőr található a testen. Sikerült a tudósoknak, mintát venniük tőle, hogy elküldhessék a laborba és kitanulmányozhassák mivel is állnak szembe. Amit elsőre ki lehetett deríteni, hogy borzalmas szaga van, ahogy az ember közelebb merészkedik hozzá, és sokan azt is állítják, hogy nem erről a Földről származik.

Már nem ez volt az első eset, hogy egy érdekes és felismerhetetlen lény kerül a partra, vagyis az emberek közé, ami nagyon aggasztja a helyi lakosokat, mert tapasztalataik alapján, ekkor szokott valami tragédia történni, mint például földrengés, vagy árvíz, esetleg más természeti katasztrófa.

„Mindnyájan félünk és aggódunk, mert egy ilyen lény került a partunkra, mert amikor az óceán legmélyebb zugaiból kerülnek elő a furábbnál furább teremtmények, akkor mindig valami szörnyűség szokott történni. Egyszerűen ötletem sincs, mi lehet ez, mert még sosem láttam ehhez hasonlót az előtt.” – mondta egy helybéli lakos.

Most Popular

Recent Comments