HomeCelebrityA legújabb hírek szerint, Meghan Markle nem lesz jogosult gyermeke felügyeleti jogára!

A legújabb hírek szerint, Meghan Markle nem lesz jogosult gyermeke felügyeleti jogára!

Meghan és Harry hamarosan érkező gyermeke nem kapja meg a hercegi rangot, szemben az unokatestvéreivel, akik viszont élvezhetik ezt a címet. Ez az információ felkeltette minden ember kíváncsiságát. Nagyon úgy tűnik, hogy Sussex hercegnője egyáltalán nem boldog emiatt a hír miatt, de most minden erejével a várandósságára koncentrál. Ám nem régiben az a hír is felütötte fejét, hogy Meghan hercegnő nem lesz jogosult gyermeke felügyeleti jogára.

Hogyan lehetséges ez?

Köztudott, hogy a brit királyi családban szokatlan törvények és szabályok vannak jelen, amelyek nagyon furcsának tűnhetnek azoknak, akik nem ebben a világban élnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Queen Elizabeth II (@queen_elizabeth_fanpage) által megosztott bejegyzés,

Hogyan értsük mindezt?

Kiderült, hogy a 92 éves II. Erzsébet királynő felel az unokák neveléséért. Vilmos és Katalin gyermekei valamint Harry és Meghan gyermeke is a királynő gondozása alatt lesz.

Egy törvény, amit sokkal korábban hoztak létre, mint gondolnánk.

A fent említett szabályozást I. György király hozta létre, annak köszönhetően, hogy nem ápolt fényes kapcsolatot fiával, ezért fenntartotta a jogot, hogy neveléséért a nagyszülők legyenek a felelősek. Tudta, hogy csak így képes befolyásolni fejlődését, viselkedését és oktatását is. Ez a szabály, mind a mai napig érvényben van és II. Erzsébet királynőnek egyáltalán nem okoz problémát az unokáival foglalkozni.

Válás esetén a gyermekhez való jogosultság kire száll?

A királyi családban lévő szabályok különleges jelentéssel bírnak. Válás esetén nem Meghan Markle kapja meg a felügyeleti jogot gyermeke felett, hanem Harry herceg. Ugyanakkor Meghannek jogában áll korlátlanul látogatni a gyermeket, amikor csak szeretné.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan Markle (@meghan_markle) által megosztott bejegyzés,

A királyi családban már volt eltérés ettől a rendelkezéstől.

Amikor Károly és Diana elváltak, a hercegnő megnyerte, hogy gyermekei az ő felügyeleti joga alatt maradjanak. Természetesen ez nem volt „ingyen”. Nem adhatott olyan interjút, amiben rágalmazza a királyi családot. Számára a gyerekek voltak a legfontosabbak, ezért elfogadta a feltételt, de figyelembe véve milyen kapcsolatuk volt ex férjével, biztosan nem volt neki egyszerű csak úgy lenyelni a békát.

Egy királyi családon belüli élet.

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy a királyi család élete rózsás, de a valóság teljesen más képet mutat. Egyes szabályok rendkívül szigorúak, és ha valaki nem felel meg nekik, annak nagyon kellemetlen következményei is lehetnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan Markle (@meghan_markle) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments