HomeInterestingA 8 legfontosabb külső tulajdonság, amitől egy nő vonzó lehet a pasik...

A 8 legfontosabb külső tulajdonság, amitől egy nő vonzó lehet a pasik szemében.

Mindenki szeretné tudni a választ arra a kérdésre, hogy „Hogyan is lehetünk igazán vonzóak a másik nem számára?”. Tudósok természetesen erre is nekiálltak választ keresni és megállapításuk meglepheti azokat, akik úgy gondolják, hogy a férfiak csak a csinos pofit és a karcsú alakot figyelik meg egy nőben.

Íme 8 tulajdonság, amit a férfiak vonzónak találnak egy nőben

1. Alak

Amikor egy férfi meglát egy nőt, a tudatalattija azonnal végigméri, hogy képes lesz e babákat szülni vagy sem. Ezért van, hogy a férfiak igenis kedvelik a széles csípőjű lányokat. A nőnek egészségesnek és termékenynek kell lennie.
A tanulmányok szerint az ideális arány a női testnél: Derék- csípő 7:10.

2. Mosoly

A mosoly az minden nemnél egy fontos tulajdonság. Egy mosoly mindig odavonzza a tekinteteket.  Nyitottnak és flörtre késznek mutatja az embert.
Valójában a tudatalatti a fogakat vizsgálja ilyenkor. Szép fényes és fehér, mint egy hollywoodi filmben? Akkor biztosan nincs rossz lehelet sem. Egyébként a jó egészség és jó genetika mutatója is egy szép igényes fogsor.

3. Szimmetrikus arc

Az egyik legvonzóbb fizikai tulajdonság. Az agyunk gyorsabban feldolgozza a szimmetrikus formákat ezért jobban is szeretjük. Persze 100%-osan szimmetrikus arcot találni lehetetlen.

4. Ajkak

Mit jelent a „csókolni való” ajak?! Mitől lesz egy ajak kívánatos?!
Annak ellenére, hogy egyes nők rengeteg pénzt költenek ajkuk megduzzasztására, egy felmérés azt mutatja, hogy a férfiaknak a vékony és közepes méretű ajkak tetszenek.
Rúzsozni ne felejts! Egy tanulmány a Manchester Egyetemről feltárta, hogy a férfiak hét másodpercig is megbámulhatnak egy vörös ajkú nőt.

5. Szemek

Szép nagy szemek! Hát persze. „Nagy szemekkel néz” mondhatnánk. A szemeink nagyobbnak tűnnek, ha olyasvalakire nézünk, aki tetszik vagy már a miénk és szeretjük.

6. Szemöldök

Nagyon fontos eleme a megjelenésnek. Segít kifejezni az érzéseinket. Egy jól formázott szemöldök csodálatos lehet. Állítólag a szemöldököt előbb észrevesszük mint magát a szemeket. Szóval lányok! Mindig figyeljetek oda sminkelésnél! 😉

7. Testtartás

A testtartásunk rengeteget elárul rólunk. A rossz testtartás szocializációs problémákra utalhat. Félénkek, nem nyitottak az ismerkedésre. A jó testtartás magabiztosságot sugároz ami köztudottan vonzóbbá tehet.
Ez olyan dolog ami az első benyomást befolyásolja ezért nagyon figyeljünk rá. Meg hát egyébként is… 😉

8. Szín

A piros az menő!
A ruha színének van befolyása a vonzerődre. Tanulmányok szerint a piros szín a legvonzóbb a férfiak számára. Vélhetőleg azért mert ez a szín összefüggésben van a szerelemmel és a szenvedéllyel.
A feketét se dobjuk ki. Intelligenciát és magabiztosságot sugároz.

Minden nő szeretne vonzóbbnak tűnni a férfiak szemében. Persze lehet, hogy testi adottságai miatt nem tud mindennek megfelelni, de soha ne csüggedjünk. Kezdjük azzal ami megy. Például egy szép piros rúzs mellyel kitűnhetünk a tömegből.

De a legfontosabb természetesen az egészség!

Most Popular

Recent Comments