HomeInterestingA 49 éves Jennifer Aniston hihetetlen formában van, amit bikinis képeivel is...

A 49 éves Jennifer Aniston hihetetlen formában van, amit bikinis képeivel is bizonyít!

Teljesen meg fogsz döbbenni, milyen csinosan fest még mindig Jennifer Anniston.

Mindenki ismeri Jenneifer Anniston nevét, arcát sőt még a magyar hangját is. Ő az az ikonikus színésznő, aki annak idején, még az 90-es években a Jóbarátok című vígjáték sorozatban szerepelt Courteney Cox. Már akkor minden szem rászegeződött, hiszen nagyon szép és vonzó karaktert kapott de szerencsére tudta is hozni Rachel szerepét.

Most jó néhány paparazzi kép megjelent róla, ahol nőies és vonzó fürdőruhában élvezi a napsütést. A ma holnap 50 éves színésznő teste a mai napig úgy néz ki, akár egy 25 évesé. Valószínűleg nagy szerencséje van és a génjeiben hordozza, a jó megjelenést. Amennyire szerencsés a külsejét illetően, annyira balszerencsés a szerelemben. 2005-ben sajnálatos módon szakítottak Brad Pittel, ami nagyon elkeserítette a pár rajongóit. Ezután rajongói nagyon drukkoltak neki, hogy találjon rá az igaz szerelem. Nagyon úgy festett, hogy rá mosolygott a szerencse mert 2015-ben összeházasodtak Justin Theroux-val, de nem tartott sokáig szerelmük, mert két évre rá elváltak. Még februárban közölték  a világgal, hogy mindketten más utakon fojtatják.

Jennifer Aniston (@jenniferanistoncanada) által megosztott bejegyzés,

Az elején, még rosszul viselte az egész helyzetet a színésznő, de kilábalni látszik a szomorúságból és a keserűségből. Jelenleg is Portofinóban nyaral, ahol Adam Sandlerrel épp a “Murder Mystery” című vígjáték jeleneteit forgatják. Adammal már láthattuk egyszer a Kellékfeleség című vígjátékban, ahol egész jó csapatot alkottak. A paparazzik nem tétováztak, hogy képet készítsenek a sztárról, aki épp egy gyönyörű kék színű fürdőruhában süttette a hasát, amit nem igazán rejtett el a nyilvánosság előtt.

Jennifer a 90-es évek egyik legjobb nőjének számított, sőt még meg is választották a világ legszebb nőjének. A színésznő a mai napig bomba formában van.

Ebben a csodálatos türkizkék fürdőruhában még mindig gyönyörű és megérte az a sok alamaecet és szigorú diéta.

Egyszer, egy interjú alkalmával azt mondta, hogy ő még nyolcvanévesen is szeretne bikiniben nyaralni, azt, hogy ez mennyire lesz kivitelezhető csak az idő kérdése.

A színésznő imádja Los Cabos-t, idén ez a harmadik alkalom, hogy ellátogat erre a helyre.

Ezen a képen még Justin Theroux-al nyaraltak, azon a varázslatos helyen.

Így nézett ki Jennifer a Jóbarátok forgatása alatt.

Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) által megosztott bejegyzés,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments