HomeCreepyA 20 éves lány nem tudta tovább titkolni érzéseit. Hozzáment a "nem...

A 20 éves lány nem tudta tovább titkolni érzéseit. Hozzáment a „nem élő” partneréhez

A 20 éves lány feleségül ment a 37 éves partneréhez. Az interneten szerzett felhajtás azonban nem a köztük lévő korkülönbséghez kapcsolódik. Az oka az, hogy a férje, Kelly egy baba.

Egy fiatal Massachusetts-i nő 13 évesen „találkozott” élete szerelmével. Ekkoriban a legnagyobb szenvedélye a zombik és a horror filmek voltak. Édesapja úgy döntött, hogy megvalósítja az egyik nagy álmát és vett neki egy babát. Olyat, amilyet szeretett volna.

Minden tininek megvan a maga heppje. Valami rajongás, melynek „tárgya” a legtöbb esetben egy sztár vagy egy banda. Felicity azonban rájött, hogy a baba iránti szeretete egyre erősebb. Éveken át próbálta elnyomni magában az érzést, mert tudta jól, hogy az emberek nem fogják megérteni, hogy egy játékbabába szeretet bele.

Édesapja halála egy hatalmas trauma volt számára. Vélhetőleg ez is közrejátszott abba, hogy a baba iránti vonzalma nem ismert már határokat. Szüksége volt egy lelki támaszra, de nem volt más.

„Úgy döntöttem, hogy nem fogom tovább titkolni az érzéseimet. Bár nem mindenki fogadja el a szerelmem tárgyát, de én boldog vagyok.” -mesélte Felicity

A 20 éves lány nagyon komolyan vette a kapcsolatát a zombi babával. Úgy döntött, hogy élete hátralévő részét vele tölti. Feleségül ment hozzá tavaly szeptemberben a Rhode Island-i Tivertonban.

A szertartás fotóit azonban csak most tette közzé.

A lány hozzátartozói képtelen megszokni a dolgot. Megpróbálták elfogadni a furcsa rajongását a baba iránt, de a házasság már kiverte a biztosítékot.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments