HomeInterestingA 11 hetes kisfiúnak félelmetes fog nőtt a szájába egy éjszaka alatt!...

A 11 hetes kisfiúnak félelmetes fog nőtt a szájába egy éjszaka alatt! Az orvosok is tanácstalanul álltak!

Tara O’Byrne, Írországból származik azon belül is Louth megyéből. Vasárnap este a szokásos módon tette le a kiságyba 11 hetes kisfiát. Ám legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy néhány óra leforgás alatt megrázó dolgot vesz észre. Nemhogy ő, de senki sem lett volna felkészülve egy ilyen látványra.

Hétfőn reggel Tara felfedezte, hogy kisfiának egy éjszaka alatt nagyon fura foga nőtt! A baba hangosan sírni kezdett, ezért édesanyja odaadta neki a cumiját, hogy vissza tudjon aludni és ekkor vette észre azt az apró fogat. Rendkívül éles és furcsa formájú volt. Egy pillanatig sem haboztak, férjével úgy döntöttek, hogy beviszik a kórházba.

„Körülbelül 7 órakor mentem be a szobájába, mert sírt. Általában egy játékot adok neki, és egy óra múlva elalszik. Most teljesen más volt. Adtam neki egy sárkányt, de még mindig sírt. A karomba vettem, és meg akartam etetni. Aztán észrevettem a fogát, ami előző nap nem volt ott.”

Még az orvosok sem tudták, miért nőhetett ki.

A férjével együtt, Tara, bement a kórházba. Nagyon félt, mert nem tudta, mi történik a fiával. Amikor megérkeztek, kiderült, hogy még az orvosok sem tudják, miért történt ez a fiúval.

Ezért, egy szakemberhez fordultak.
Az orvosok úgy döntöttek, hogy tanácsot kérnek egy másik kórháztól. A Temple Street Kórház orvosai egy kis mintát kértek tőlük.

Más szakembereket hívtak. Fogalmuk sem volt, mit kell tenni. Végül elmentünk egy orvoshoz, aki fogta magát és egyszerűen eltávolította a fogat.

Amikor a fogat biztonságosan eltávolították, és a kis Oscar már jól érezte magát. Az egész orvosi személyzet a fiú köré gyűlt, hogy megnézze az eltávolított fogat.

Tara közzétette a bejegyzést a Facebook-on, ahol röviden leírta, mi történt vele. A kisfiú és az egész család, most a fogtündérre vár, hogy elvigye a fogacskát.

„Más fogorvosok és orvosok is eljöttek hozzánk, hogy megnézzék a fiam. Több képet is készítettünk, hogy később láthassa, milyen foga is volt. Kezdetben mindenki meg volt rémülve, de hála isten mind megnyugodtunk és ma már elég viccesnek tűnik az egész. Főleg, hogy hamarosan itt a Halloween.

Szerencsére minden jól sikerült, és a kis Oscar boldogan mosolyog.

Most Popular

Recent Comments